Stranger Things chystá rozšíření. Svět Upside Down bude nahánět hrůzu na dalším světadíle

Foto: Netflix

Bratři Dufferové už delší dobu mluví o spin-offu Stranger Things, které by mohlo přijít ještě před premiérou páté a poslední řady seriálu. Anebo brzy poté. Jedním z vedlejších produktů má být anime série s názvem Stranger Things Tokio.

Objevily se další podrobnosti o potenciálním spin-offu Stranger Things a ukazují na to, že půjde o anime. Online magazín What’s On Netflix 23. prosince odhalil, že Stranger Things anime je už ve vývoji.

Série se bude odehrávat v Japonsku a bude se zaměřovat na dva bratry – dvojčata milujících videohry žijící na okraji Tokia v Japonsku. Za dosud neznámých okolností se dostanou do kontaktu s Upside Down a budou muset najít způsob, jak se vypořádat s hrozbou, kterou pro ně a jejich domov představuje.

Půjde o první spin-off Stranger Things a v současné době bylo odhaleno, že bude trvat zhruba šest hodin. Není však zatím známo, kdy by se tato série mohla dočkat premiéry ani jak daleko je z hlediska výroby – natáčení, psaní scénářů a tak dále.

Mezitím bratři Dufferové v podcastu Happy Sad Confused řekli, že se jakákoliv spin-off série bude na „tisíc procent“ lišit od oblíbeného seriálu, který si získal příznivce po celém světě. A také sdělili, že i přístup k vyprávění příběhů ve vesmíru Stranger Things bude rozhodně jiný.

Zdroje: What’s On Netflix, Happy Sad Confused

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.