Indický komik Kapil Sharma má na Netflixu vlastní stand-up show. Dostupná je i v češtině

Foto: Netflix

Pokud patříte mezi fanoušky bollywoodského filmového průmyslu, se jménem Kapil Sharma jste se jistě už setkali. Jeho The Kapil Sharma Show je velmi úspěšným pořadem, kam si zve ty nejznámější indické celebrity. Nyní má novou stand-up show na Netflixu.

Kapil Sharma, komik s vytříbeným smyslem pro humor, nyní zamířil na Netflix se speciální stand-up show Kapil Sharma: Ještě jsem neskončil (Kapil Sharma I’m Not Done Yet), která je dostupná i s českými titulky.

Podle recenzí je show lahůdkou pro všechny zaryté fanoušky Kapilova stylu komedie. V pořadu uslyšíte, jak si Kapil dělá legraci z některých veřejných incidentů ze svého života, včetně nechvalně známého tweetu premiéru Narendru Modimu. Také zde vystupuje jeho manželka Ginni Chatrath a kolegové z The Kapil Sharma Show, včetně Bharti Singh a Krushny Abhishka.

Ještě jsem neskončil je Sharmův první velký projekt, který je k dispozici mezinárodním fanouškům Netflixu. S více než dvěma miliony zhlédnutími oficiálního traileru na YouTube se dalo s jistotou předpokládat, že fanoušci tohoto indického komika odpočítávali hodiny, než jim Sharma na Netflixu vykouzlil úsměv na tvářích.

Show měla premiéru 28. ledna 2022.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.