Návrat do akce: Nový film s Cameron Diaz má konečně datum premiéry. Divákům slibuje, že bude o zábavu postaráno

Foto: John Wilson/Netflix © 2024.

Od posledního filmového vystoupení Cameron Diaz uplynulo téměř 10 let – ale máme pro vás dobrou zprávu. Ve filmu Návrat do akce (Back In Action!) se herečka vrací do akce po boku Jamieho Foxxe, kolegy z filmů Any Given Sunday a Annie. Dvojice hraje zdánlivě průměrné rodiče s velkým tajemstvím: bývali neuvěřitelně zkušenými tajnými agenty.

Cameron Diaz před lety oznámila, že odchází do hereckého důchodu. Věnovala se od té doby více sama sobě a své rodině. Teď se ale na Netflix řítí nová akční komedie, ve které bude zářit po boku Jamieho Foxxe. Doslova bude zpátky v akci, protože film se jmenuje Návrat do akce.

Cameron Diaz a Jamie Foxx hrají zdánlivě průměrné rodiče s velkým tajemstvím: bývali neuvěřitelně zkušenými tajnými agenty. Jenže, jak už název filmu napovídá, jejich nenápadný život na předměstí nemá dlouhého trvání. Jejich krytí bude prozrazeno a brzy budou oba vtaženi zpět do života, který mysleli, že je už dávno za nimi.

ČTĚTE TAKÉ: BRUTÁLNÍ A NAPROSTO ZVRHLÝ: NA NETFLIX MÍŘÍ KRIMINÁLNÍ THRILLER, KTERÝ MNOZÍ DIVÁCI NEJSPÍŠ NEZVLÁDNOU DOKOUKAT AŽ DO KONCE

Herci spolu již několikrát pracovali a během toho se stali velice dobrými přáteli „Hodně lidí to neví, ale poté, co jsme s Cameron společně natočili Any Given Sunday a Annie, jsme se stali přáteli i ve skutečném životě – a já jsem ji prosil, aby si se mnou znovu zahrála. Všichni víme, že na ní prostě něco je…“ prozradil na tiskové konferenci k novince Návrat do akce Jamie Foxx. „Při natáčení jsme si užili spoustu legrace. A myslím, že stejně tak se budete bavit i vy při sledování,“ dodává Cameron Diaz.

Nový film bude mít premiéru 15. listopadu 2024.

O filmu jsme už psali dříve také zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.