Na Netflix míří jeden z nejočekávanějších filmů roku od režiséra Revenant Zmrtvýchvstání

Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation (film Revenant Zmrtvýchvstání)

Netflix nedávno oznámil, že přišel o některé předplatitele a zřejmě se snaží dělat vše pro to, aby tento úpadek zvrátil. Nyní koupil práva na film Alejandra G. Iñárritua, Bardo (False Chronicle of a Handful of Truths).

Film Bardo se Netflix chystá uvést jak v kinech, tak na streamovací platformě na konci tohoto roku. V současné době je v postprodukci, která by měla být dokončena na podzim. Streamovací gigant se tímto počinem bude chtít jistě ucházet o příštího Oscara.

Film natočený na 65mm filmový pás a pyšnící se pozoruhodnou kinematografií od držitele nominace na Oscara, Dariuse Khondjiho, bude mít koncem tohoto roku celosvětovou premiéru, včetně Mexika, země jeho původu.

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku zaznamenává příběh renomovaného mexického novináře a dokumentaristy, který se vrací domů a prochází existenční krizí. Potýká se se svou identitou, rodinnými vztahy, vzpomínkami i s minulostí své země. Novinář hledá odpovědi ve své minulosti, aby se smířil s tím, kým je v přítomnosti.

Foto: Netflix

„Dáme všem milovníkům filmu možnost zažít film prostřednictvím celosvětového uvedení v kinech a celosvětového uvedení filmu na Netflixu. Protože Alejandra znám už dlouho, jsem osobně velmi nadšený, že s ním konečně budu moci pracovat a přinést jeho film celosvětovému publiku,“ nechal se slyšet Scott Stuber, šéf globálního filmu Netflixu.

Alejandro González Iñárritu, je známý svými kreativními geniálními a neuvěřitelnými vypravěčskými schopnostmi, což dokázal například ve filmech jako Birdman nebo Revenant Zmrtvýchvstání, který je mimochodem také dostupný na českém Netflixu. V komedii Bardo má na starosti jak režii, tak scénář, na kterém se podílel s Nicolásem Giacobonem.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.