Cameron Diaz se po 10 letech vrací ve velkém stylu. V nové akční komedii budou s Jamie Foxxem skoro jako Pan a paní Smithovi

Foto: Netflix

Cameron Diaz před lety oznámila, že odchází do hereckého důchodu. Věnovala se od té doby více sama sobě a své rodině. Teď se ale na Netflix řítí nová akční komedie, ve které bude zářit po boku Jamieho Foxxe. Doslova bude zpátky v akci, protože film se jmenuje Back In Action!

Po deseti letech pauzy, kdy byla Cameron Diaz hodně zaneprázdněná svatbou a výchovou dítěte, se vrací zpět na filmová plátna. S akční komedií Back in Action se dostane opět do akce po boku Any Given Sunday a Jamieho Foxxe.

Zajímavostí je, že si Cameron Diaz naposledy si zahrála ve filmu Annie, shodou okolností taktéž po boku Jamieho Foxxe. Poté oznámila odchod do hereckého důchodu. Věříme, že si dostatečně odpočinula, a v novém filmu od Netflixu ze sebe předvede to nejlepší!

TAKÉ JSME PSALI: TRAILER PLNÝ PŘESTŘELEK, BOURAČEK A DRSNÉ AKCE. EDDIE MURPHY SE PO 30 LETECH VRACÍ JAKO POLICAJT Z BEVERLY HILLS A JE VE SKVĚLÉ FORMĚ

V Back in Action se představí Emily a Matt, dva zdánlivě průměrní rodiče s velkým tajemstvím – bývali neuvěřitelně zručnými tajnými agenty CIA. Samozřejmě, jak název filmu napovídá, jejich nenápadný život na předměstí nemá dlouhého trvání. Jejich krytí bude prozrazeno a brzy budou oba vtaženi zpět do života, který mysleli, že je už dávno za nimi.

Film režíruje Seth Gordon, který má na svědomí například komedii Baywatch, podle scénáře, jež napsal společně s Brendanem O’Brienem.

Film Netflix uvede na konci roku 2024.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.