Netflix si možná připíše další hit. Tvůrci divácky oblíbeného seriálu Milé dítě připravují film o ženě hledající zmizelého syna

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Ačkoliv se jiné streamovací služby z německého trhu pomalu stahují, Netflix činí pravý opak. Již brzy se totiž chystá uvést nový akční thriller film. Ve snímku Exterritorial zoufalá žena při hledání svého zmizelého syna narazí na temné vládní spiknutí.

Zhruba v polovině března německá pobočka Netflixu představila několik připravovaných projektů, mezi kterými je i akční thriller s pracovním názvem Exterritorial. Jedná se zatím o poslední spolupráci Netflixu s produkční společností Constantin Film, jež v loňském roce zaznamenala úspěch se seriálem Milé dítě. Tento hit ve sledovanosti po několik týdnů bodoval v TOP 10.

Dle Netflixu bude nový snímek pojednávat o bývalé příslušnici speciálních jednotek Sáře, které během návštěvy amerického konzulátu ve Frankfurtu beze stopy zmizí syn. Ještě podivnější je, že si nikdo nepamatuje, že by v budově vůbec někdy byl. I když je Sára vyzvána, aby konzulát opustila, nehodlá odejít, protože si je moc dobře vědoma, že německé úřady nemohou konat na půdě konzulátu. Pokud by odešla, možná by se už nikdy dovnitř nedostala. Nedochází jí však, že při hlubším postupu do labyrintu konzulátu a hledání dítěte, se jí kolem krku utahuje nebezpečná smyčka.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: RECENZE: THRILLER MILÉ DÍTĚ ROZHODNĚ NENÍ PRO SLABŠÍ POVAHY. DONUTÍ VÁS PŘEMÝŠLET, KOLIK ŽEN VE SVĚTĚ PODOBNOU HRŮZU PRÁVĚ PROŽÍVÁ

Foto: Netflix

Scénář a režii filmu má na starosti Christian Zübert. V čele obsazení stojí Jeanne Goursaud, která zářila v drsném historickém seriálu Barbaři. Po jejím boku se objeví skotský herec Dougray Scott, pro něhož to bude první německy mluvící role. Fanoušci ho znají z akčního snímku Mission: Impossible II. Dále uvidí Erika Kynche, Lera Abova, Kayode Akinyemi, Annabelle Mandeng, Samuel Tehrani, Jeremy Schuetze, Kris Saddler a Nina Liu.

Přestože Netflix nepotvrdil, že se akční film Exterritorial dočká své premiéry ještě letos, má být podle všeho uveden brzy. Ve hře je zatím také změna samotného názvu filmu.

Zdroje: About Netflix, What‘s on Netflix, SCREENDAILY

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.