Jen na vlastní nebezpečí: 4 nové děsivé horory, které jsou na Netflixu i s českým dabingem

Elisabeth Francová
Foto: LANDER LARRAÑAGA/NETFLIX

Kdo se bojí, nesmí do lesa, ale na Netflix může! Pro ty z vás, kteří snesou trochu děsu, máme tipy na nedávno přidané filmy a jeden seriál, kde o strach nebude nouze!

Poltergeist

Pětičlenná rodina Bowneových se nastěhuje do nového domku, doufajíc v nový, poklidný život. V domě se ale začnou dít podivné věci a nakonec se ztratí nejmladší z dětí, dcera Madison. Tento klasický duchařský příběh není třeba příliš představovat, na Netflixu si nyní můžete užít tento remake z roku 2015.

Stín samoty

Španělský horor Stín samoty je zasazen do 19. století. Trojčlennou rodinu žijící v chatě daleko od civilizace začne ohrožovat neznámá bytost, která se živí strachem. Malý chlapec Diego bude muset ubránit sebe i svou matku, a to nejen před onou bytostí, ale i před matkou samotnou. Dokáže to?

Privilegium

Osmnáctiletý mladík je od smrti své sestry terorizován nočními můrami a zvláštními vizemi. Nadpřirozené události kolem něj eskalují do bodu, kdy už nemůže předstírat, že je to všechno jen v jeho hlavě. Spolu se svými přáteli se pouští do vyšetřování toho, co se vlastně děje, a při tom odhalí přitom rodinné spiknutí.

Démoni Krakova

Tento osmidílný fantasy horor je založen na slovanské mytologii. Studentka patologie Alex má za sebou těžkou minulost v podobě dvou smrtí v rodině. Trpí pocitem, že je prokletá, a smůla se jí lepí na paty. Začne se o ni zajímat záhadný profesor, jenž ji přijme do výzkumné skupiny. Zabývá se studiem paranormálních jevů, démonů a monster. Alex tomu nejprve nevěří, ale později se přesvědčuje, že všechny tyto bytosti skutečně existují…

Všechny zde uvedené tipy jsou na Netflixu dostupné s českým dabingem i s titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.