Oppenheimer míří online. Až si ho budete moct pustit na streamovací platformě, možná už bude mít Oscara

Foto: Universal Pictures

Nejnovější evropská streamovací služba SkyShowtime dnes oznámila, že kritiky oceňovaný světový hit Oppenheimer od proslulého režiséra Christophera Nolana bude mít premiéru exkluzivně na SkyShowtime 21. března. Je možné, že v té době půjde již o oscarový snímek.

Ve filmovém hitu Oppenheimer, který už celosvětově vydělal 952 milionů amerických dolarů a získal ta nejvyšší uznání, včetně 13 nominací na Oscara® a stejného počtu nominací na Filmovou cenu Britské Akademie (BAFTA), se v roli J. Roberta Oppenheimera představil nominant na Oscara Cillian Murphy. Jeho ženu, bioložku a botaničku Katherine „Kitty“ Oppenheimer, ztvárnila Emily Blunt.

Film natočený ve formátu IMAX® Christophera Nolana bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 21. března. Jelikož se Oscaři budou rozdávat už 10. března, je dost možné, že se tak již budeme moct dívat na oscarový snímek. Ale zatím nepředbíhejme, ať to nezakřikneme.

TAKÉ JSME PSALI: NESTIHLI JSTE TRHÁK MISSION: IMPOSSIBLE – ODPLATA V KINECH? NEJLEPŠÍ AKČNÍ FILM ROKU 2023 SI MŮŽETE PUSTIT ONLINE

Oppenheimer bere diváky do mysle slavného teoretického fyzika Roberta Oppenheimera, který jako ředitel projektu Manhattan v laboratoři v Los Alamos vytvořil první atomovou bombu. Oppenheimer je nevídaná filmová událost s hvězdným hereckým obsazením zahrnujícím držitele Oscara Matta Damona, nominanty na Oscara Roberta Downeyho Jr. a Florence Pugh, Joshe Hartnetta a držitele Oscara Caseyho Afflecka, Ramiho Maleka a Kennetha Branagha.

Film vychází z knižní předlohy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaie Birda a zesnulého Martina J. Sherwina. Producenty filmu jsou Emma Thomas, Charles Roven a Christopher Nolan.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: OSCAR 2024: NEJVÍC NOMINACÍ ZÍSKAL OPPENHEIMER, BODOVALO TAKÉ PROVOKATIVNÍ SCI-FI NEBO ŽIVOTOPISNÉ DRAMA OD NETFLIXU

Zdroj: SkyShowtime

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.