Nestihli jste trhák Mission: Impossible – Odplata v kinech? Nejlepší akční film roku 2023 si můžete pustit online

Foto: Paramount Pictures and Skydance.

Fanoušci Toma Cruise v roli agenta Ethana Hunta se konečně dočkali! Akční hit loňského roku Mission: Impossible – Odplata míří online na nejnovější streamovací platformu. Pustit si ho budou moct všichni, kdo ho nestihli v kinech. Anebo se na něj znovu mohou podívat ti, kteří si tenhle akční nářez chtějí zopakovat před vydáním dvojky.

V Mission: Impossible – Odplata se Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tým IMF pouští do své dosud nejnebezpečnější mise: vypátrat novou děsivou zbraň, která ohrožuje celé lidstvo dříve, než se dostane do nesprávných rukou. Zatímco je v sázce budoucnost a osud světa, a temné síly z Ethanovy minulosti se blíží, začíná smrtící závod kolem celého světa. Tváří v tvář tajemnému, všemocnému nepříteli je Ethan nucen uvědomit si, že na ničem nemůže záležet víc než na jeho poslání – dokonce ani na životech těch, na kterých mu nejvíce záleží.

TAKÉ JSME PSALI: NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ KASKADÉRSKÉ KOUSKY TOMA CRUISE V MISSION: IMPOSSIBLE. PŘI POSLEDNÍM HO OD SMRTI DĚLILO 6 SEKUND

V nejnovější části kritiky oceňované franšízy si zahráli Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes a Rob Delaney. Distribuci zajišťuje společnost Paramount Global Content Distribution.

ČTĚTE TAKÉ: KULTOVNÍ PECKA, PŘI KTERÉ SI TOM CRUISE SPLNIL SVŮJ DĚTSKÝ SEN: NETFLIX SI PRO SVÉ DIVÁKY PŘIPRAVIL OSCAROVÝ NOVOROČNÍ DÁREK

Ještě, než se natočí druhá část a zamíříme na ní do kin, můžeme si připomenout loňský hit Mission: Impossible – Odplata online. Je dalších titulem z výjimečného výběru nových filmových trháků, které nabídne SkyShowtime krátce po jejich uvedení v kinech.

Na platformě jsou k dispozici i další předchozí Huntovky jako Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission: Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Národ Grázlů (Mission: Impossible – Rogue Nation) a Mission: Impossible – Fallout.

Mission: Impossible – Odplata bude na SkyShowtime k dispozici od 9. února 2024.

Zdroj: SkyShowtime

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.