Mezi fantazií a nebezpečnou aférou je tenká hranice. Nové romantické drama se může proměnit v pěkně žhavý thriller

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na Netflix se řítí turecký příběh o vášni a odhalení, který se bude točit kolem dávno pohřbených emocích. Romantické drama Popel (Ashes), v němž nebude nouze o lechtivou zápletku, je dle tvůrců vhodné pro diváky, kteří nalezli zálibu ve spletitých příbězích zobrazujících složitost lidských vztahů a nepředvídatelných důsledcích sebepoznání.

Za natočením tureckého rodinného drama Popel, které bude zkoumat nejenom rodinná tajemství, ale i potlačované ženské emoce, stojí režisér Erdem Tepegöz.

Snímek Popel se zaměří na počínání Gökçe, ženy, která jednoho dne v manželově nakladatelství objeví dosud nevydaný rukopis. Okamžitě se ponoří do jeho příběhu a jak už to tak bývá, nalezne v hlavní postavě zalíbení. Netrvá dlouho a po hlavě se vrhá do tajemného dobrodružství, přičemž v sobě nalézá dávno pohřbenou vášeň. Nejenom, že spletitý příběh naruší její schopnost vnímání reality, ale ohrozí obraz šťastné rodiny, který si myslela, že se svým manželem Kenanem vybudovala.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 7 NOVINEK, KTERÉ V ÚNORU DORAZÍ NA NETFLIX: VELKOLEPÉ FANTASY, KTERÉ SE MŮŽE STÁT OBROVSKÝM HITEM, NEBO SCI-FI NÁŘEZ S ROBOTY

Ze zveřejněného traileru vyplývá, že se na první pohled romantické drama může proměnit ve žhavý erotický thriller. Bohatá vdaná žena nalézá zalíbení ve smyšleném hrdinovi, přičemž se svěřuje kamarádce, že ho našla ve skutečném světě. Její život se okamžitě přesouvá do jiné dimenze s truhlářem, kterého pronásleduje a nehodlá se ho vzdát. Objevení tajemného muže ovšem nehraje do karet manželovi, který fantazijní románek své ženy vůbec neschvaluje. V záchvatu vzteku rukopis, jenž nese stejný název jako nadcházející film, spálí.

PSALI JSME TAKÉ: 5 FILMŮ, KTERÉ JSOU STEJNĚ JAKO THRILLER FAIR PLAY PLNÉ VÁŠNĚ A NERVY DRÁSAJÍCÍCH SCÉN. A BRZY VYJDE DALŠÍ

Role truhláře se ujal Alperen Duymaz a bohaté paničky herečka Funda Eryiğit, jež si zahrála v akčním fantasy Ochránce, které můžete zhlédnout na Netflixu. Po jejich boku se objeví Mehmet Günsür, který jako Mustafa zářil v seriálu Velkolepé století, a Gökçe Eyüboglu.

Od opojné fantazie k nebezpečné aféře, to je nadcházející romantické drama Popel, které vstoupí na Netflix 9. února.


Zdroje: Netflix, FirstShowing.net, SortiraParis

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.