Netflix láká na nový severský krimi thriller. Režisér slibuje, že bude temný, syrový a smyslný zároveň

Eva Lenská
Foto: Emil Hornstrup Jakobsen / Netflix

Pokud patříte k fanouškům severských krimi thrillerů, můžete se těšit na další. Zatím nese název An Honest Life a Netflix k němu vydal první sadu fotografií. Potěšeni budou také příznivci mladého švédského herce a modela Simona Lööfa, jenž ztvární hlavní roli. Režisér slibuje, že film bude temný, syrový a smyslný.

Pohledný student Simon (Simon Lööf) přijíždí do Lundu plný očekávání a je připraven na to, že se v jeho životě konečně začne něco dít. Jenže právnická fakulta ho brzy zklame. Cítí rozčarování a zmar. Během násilného protestního pochodu se setkává s mladou anarchistkou jménem Max (Nora Rios) a zamiluje se do ní.

Zvláštní dívka mu ukáže svět plný výstřelků, lží a obrovských rizik. Doslova z něj udělá svého otroka. Když si mladík uvědomí napáchané škody i to, že se ocitl na špatné straně zákona, je už ale příliš pozdě na útěk.

ČTĚTE TAKÉ: TOM HIDDLESTON NATÁČÍ ADAPTACI PŘÍBĚHU STEPHENA KINGA. NA NOVOU ROLI HO VÝBORNĚ PŘIPRAVIL SERIÁL LOKI

Foto: Emil Hornstrup Jakobsen / Netflix

Thriller, jehož scénář vychází ze stejnojmenné knihy švédského spisovatele Joakima Zandera, pojednává o o zradě, třídních rozdílech a přitažlivosti života mimo zákon. Do režie se pustil režisér Mikael Marcimain, který diváky oslovil skvělými krimi seriály Graven a The Hunt for a Killer.

O připravovaném snímku An Honest Life řekl: „Po řadě dobových projektů jsem chtěl natočit současný film, který je vzrušující, syrově smyslný a plný sociálních otázek. Zanderův emocionální, brutální a temný thriller odehrávající se na univerzitě, se zdál být dokonalým filmovým materiálem. Je to uchvacující, anarchistický milostný příběh se složitými postavami a měl by mi umožnit nejen klasický, ale i punkrockový přístup k natáčení.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: ÚSPĚŠNÝ SERIÁL PLNÝ KRVEŽÍZNIVÝCH MONSTER SE VRACÍ NA NETFLIX. DRUHÁ ŘADA SLADKÝ DOMOVE BUDE JEŠTĚ BRUTÁLNĚJŠÍ A KREV POTEČE PROUDEM

Foto: Emil Hornstrup Jakobsen / Netflix

V temném a smyslném krimi thrilleru si dále zahrají Peter Andersson, Willy Ramnek Petri, Arvid von Heland, Nathalie Merchant, Christoffer Rigeblad, Fabian Hedlund, Lucas Grimstedt a Alice Andersson. Premiéra je naplánovaná na příští rok.

Zdroj: About Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.