Láska a pouta: Nevšední romance, nebo 50 odstínů šedi po korejsku?

Eva Lenská
Foto: Jun Hae-sun/Netflix

Jak to může vypadat, když se Korejci pokusí natočit lechtivý romantický snímek, který by měl tak trochu připomínat 50 odstínů šedi? Co je k tomu třeba? Bičíky, pouta a jedna dominantní dáma, která odhalí pečlivě skrývané tajemství svého kolegy.

Pokud očekáváte něco podobného jako 50 odstínů šedi nebo 365 dní, tak asi budete zklamaní, nicméně Jihokorejci se rozhodli pojmout erotiku po svém, a to pikantním, avšak jemným romantickým způsobem.

Snímek Láska a pouta (Love and Leashes) je natočen podle populárního webového komiksu. Režírovala jej režisérka Park Hyun Jin, která má na svědomí například komedii Like For Likes.

Foto: Jun Hea-sun/Netflix

Jung Ji Hoo (Lee Jun Young) je chladný, přímočarý a neomalený, nicméně dámy ho zbožňují. Jeho kolegyně Ji Woo (Seo Hyun) se nikdy nebála otevřeně říct, co je třeba, ovšem nyní je zaskočena. Omylem otevře balíček, jenž patří jejímu spolupracovníkovi a nestačí se divit.

Na co obojek a bičík? A co další podivné věcičky, které jen odhalují jeho sexuální preference? Vzájemná chemie je mocná a tak spolu ti dva uzavřou dohodu. Ji Woo se stane dominantní dámou a Ji Hoo submisivním otrokem. Společně se budou oddávat lechtivým fantaziím.

Film o délce 117 minut najdete na Netflixu 11. února.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.