Nejhorší filmy a seriály, které najdete na Netflixu: Bizarní rumunská erotická komedie nebo superhrdinka Melissa McCarthy

Petr Stoško
Foto: Jacob Bros

Netflix svým divákům nabízí nepřeberné množství titulů, z nichž si dokáže vybrat opravdu každý. Bohužel zde najdeme i filmy a seriály, které kvalitou příliš neoplývají. A právě na takové kousky se teď podíváme. Připravili jsme si pro vás výběr toho, co byste měli snad raději vynechat.

Šest směšných (The Ridiculous 6)

Asi se dalo čekat, že se na tomto seznamu objeví některý z filmů Adama Sandlera. V roce 2015 natočil režisér Frank Coraci podle Sandlerova scénáře komediální western Šest směšných, který si bere na paškál celý divoký západ. Příběh se točí kolem Tommyho (Adam Sandler), známého jako „Bílý nůž“, vychovaného Apači. Se svou družkou „Kouřící liškou“ (Julia Jones) žijí normální život, když v tom se objeví Tommyho biologický otec Frank (Nick Nolte).

Frank je legendární šéf banditů, který se svým bohatstvím snaží Tommymu vynahradit roky strávené bez rodiny. Frank je ale unesen a Tommy se spolu se svými nevlastními bratry, kteří o sobě nikdy nevěděli, vydává Franka zachránit. Tento film, spadající do ranku trapného záchodového humoru, se nesetkal s kladným přijetím a je považován za jeden z nejhorších filmů v portfoliu Adama Sandlera.

Ach, Ramono! (Oh, Ramona!)

Romanticko-erotický komediální bizár má mnoho podob, ale ten z rumunské produkce nemá v Evropě konkurenci. Andrei (Bogdan Iancu) je 16letý mladík, který (kromě své viditelné neohrabanosti) je zamilovaný do krásné spolužačky Ramony (Aggy K. Adams), ďáblice v sukni. Ta se ale chová velmi odměřeně.

Na rodinné dovolené se Andrei zakouká do hotelové recepční Anemony (Holly Horne), která není takový anděl, jak si kdokoliv mohl myslet. Film z roku 2019 se snaží cílit na mladé publikum, ale i to se při sledování tohoto kousku musí cítit trapně a frustrovaně.

Thunder Force

Ach, Thunder Force… Film, který Netflix propagoval jako jeden z hitů měsíce, ale realita byla trochu někde jinde. Začátkem osmdesátých let zemi zasáhly kosmické paprsky, které některým lidem propůjčily superschopnosti. Těm se začalo říkat miskreanti. Svět se s existencí takových jedinců vyrovnává velice těžko, a proto se už na základní škole rozhodne mladá Emily Stanton (Octavia Spencer) s nimi v dospělosti bojovat.

Z Emily je úspěšná vědkyně a podnikatelka, která je na boj s miskreanty připravená. V tu chvíli se do jejího života vrací nejlepší kamarádka z dětství – neohrabaná, přesto dobromyslná, Lydia Berman (Melissa McCarthy), proplouvající životem coby troska s pivem v ruce. A právě Lydii se do těla nedopatřením dostane sérum, které zrovna jí rozhodně nebylo určeno. Tento trapný a nudný film bez špetky vkusu je něco, co by jste měli rozhodně vynechat a dát místo toho příležitost jinému filmu, který vám nesníží IQ o 50 bodů.

Čtěte také: Snaha o parodii se nepovedla, trapnost a záchodový humor sráží Thunder Force ke dnu

Modrý Magmel (Ultramarine Magmell)

I mezi anime se na Netflixu najdou kousky, na něž byste neměli plýtvat svým drahocenným časem. Modrý Magmel sleduje dobrodružné příběhy mladého zachránce Inya, který dokáže bojovat s unikátními příšerami na nově vzniklém kontinentu Magmel. Celkem třináct epizod se podle zavedené šablony neustále opakuje a uvrtávají diváka do podprůměrného a nudného světa.  Netflix nabízí mnoho kvalitních anime titulů, ale Modrý Magmel mezi ně v žádném případě nepatří.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.