Nejočekávanější fantasy roku je za dveřmi. Hvězda Stranger Things v něm bude mít co dělat, aby ubránila svůj život

Eva Lenská
Foto: Netflix

Tohle rozhodně nebude pohádka pro děti, ačkoli v ní nebude chybět princezna a ukáže se i strašlivý drak. Netflix slíbil akční fantasy snímek Mladá dáma (Damsel) s Millie Bobby Brown, kterou si všichni oblíbili jako Eleven ze Stranger Things nebo neohroženou Enolu Holmes. Tentokrát se také ocitne v nebezpečí a bude mít co dělat, aby si uhájila holý život.

Netflix ukázal nový plakát k velmi očekávanému snímku Damsel a slíbil, že během Geeked Weeku nabídne natěšeným divákům i oficiální trailer. Určitě to bude strhující záležitost. Vždyť samotný plakát s dívkou, která stojí u vchodu do jeskyně a vnímá děsivý stín draka nad sebou, je vzrušující.

Tato fantasy (ne)pohádka bude zjevně plná akce a protivenství. Mladá a poslušná princezna Elodie souhlasí se sňatkem s krásným princem, nicméně brzy zjistí, že je to jen past. Královská rodina si ji vybrala coby oběť, aby splatila dávný dluh. Proto ji poslala přímo do chřtánu hrůznému drakovi, kterého by se bála i celá řada chrabrých princů. Elodie je na tuhle nečekanou a děsivou situaci sama a musí se spolehnout pouze na svůj důvtip a vůli, aby přežila.

ČTĚTE TAKÉ: 5 ČESKÝCH FILMOVÝCH NOVINEK, NA KTERÉ MŮŽETE ZAJÍT DO KINA: ADEPT NA OSCARA, KOMEDIE ROKU I SKUTEČNÝ PŘÍBĚH ŽENY POLEPTANÉ KYSELINOU

Foto: Netflix

Snímek natočil španělský režisér Juan Carlos Fresnadillo a v dalších rolích se představí Robin Wright, Angela Bassett, Ray Winstone, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Brooke Carter a Mens-Sana Tamakloe.

Snímek Damsel měl mít původně premiéru už 13. října, ale všechny plány překazila stávka SAG-AFTRA, tudíž se slíbeného fantasy akčňáku dočkáme až příští rok.

Zdroje: ČSFD, Digital Spy, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.