Taková moje láska: Najde prací posedlá právnička svého pana dokonalého?

Eva Lenská
Foto: Nicely Entertainment

Máme tu další letní romantický snímek, tentokrát z Austrálie. Spolu s atraktivní právničkou Laurou budeme hledat opravdovou lásku na tropickém ostrově. Zní vám to jako klišé? Tato pohádka pro velké holky skvěle sedne ke sklence vína nebo zmrzlinovému poháru.

Kde se dá potkat Pan Božský, kromě seriálu Sex ve městě? Co třeba na ostrově Sapphire Cove, kde to vypadá jako v malém ráji? Prací posedlá právnička Laura, která tam kdysi žila a jako malá dováděla ve vlnách s nejlepšími přáteli Chipem a Gem, se tam vydá s vidinou povýšení v práci.

Foto: Nicely Entertainment

Největší klient firmy, Chipův dědeček, Lauru požádá, aby odcestovala na ostrov a doručila smlouvu, díky níž se Chip stane jeho dědicem. Hlavní hrdinka tedy opustí svou praxi i snoubence Owena, aby přesvědčila svého kamaráda z dětství k podpisu smlouvy, která z něj udělá miliardáře. Nejde to však tak snadno, jak si představovala.

Chip si nejprve odmítá smlouvu přečíst, ale pak se s Laurou dohodnou na kompromisu. Za každou zábavnou či odpočinkovou aktivitu, kterou spolu podniknou, si přečte jednu stránku. Jak to nakonec dopadne? Zjistí Laura, že domov je tam, kde je srdce, a že vlastně svého snoubence doopravdy nemilovala? Padne do náruče panu božskému z ostrova? Uvidíme.

Foto: Nicely Entertainment

V tomto celkem 91 minutovém snímku od malé produkční společnost s názvem Nicely Entertainment si zahráli Saskia Hampele, Liam McIntyre, Lynn Gilmartin, Craig Horner a Tiriel Mora. 

Na Netflixu si tuto australskou romanci můžete vychutnat už 7. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.