Rázná pilotka a pohledný auditor řeší nástrahy lásky. Další romantická komedie Netflixu oslní především úchvatnými scenériemi Queenslandu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Připravte se na vzlet do světa romantiky a smíchu, protože Netflix se chystá představit další romantickou komedii. Tentokrát se podíváme do Austrálie a poznáme jednu ráznou pilotku, která si nechce nechat přistřihnout křídla. Snímek Na křídlech lásky (Love Is in the Air) ukáže ženskou sílu a dostane vás do pohody.

Dana Randall (Delta Goodrem) je mimořádně cílevědomá pilotka neziskové letecké společnosti Fullerton Airways, která sídlí v malebném severním Queenslandu. Společně se svým otcem Jeffem (Roy Billing) a mechaničkou Nikki (Steph Tisdell), nejlepší kamarádkou, pracují na zajištění nezbytných leteckých služeb, na kterých jsou závislí místní obyvatelé.

ČTĚTE TAKÉ: Na první pohled dokonalá luxusní čtvrť skrývá plno temných tajemství. Na Netflix míří seriál, který vás udrží v neustálém napětí

Když je do Fullerton Airways vyslán londýnský zástupce ITCM Financial William (Joshua Sasse), aby prověřil finanční situaci společnosti, Dana ho přivítá, protože chápe, že jsou do značné míry závislí na dotacích jeho zaměstnavatele. Bohužel netuší, že Williamův audit má zařídit, aby letecká společnost zkrachovala. Když William zjistí, jak okouzlující Dana je, jeho loajalita je rozpolcená. Zamiluje se do ní a zdá se, že tento cit je oboustranný. Ovšem až do chvíle, kdy rázná pilotka odhalí jeho pravý záměr.

Australský snímek o délce 88 minut se natáčel v severním Queenslandu a upoutávka slibuje kromě romantiky i překrásné záběry na modré nebe a azurovou hladinu moře. Pokud jste zmeškali dovolenou, neváhejte a nechte se přenést do nádherných prázdninových míst nyní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Měl kontroverzní minulost a dostal ponižující nálepku. Netflix chystá životopisný film o diskriminovaném aktivistovi Rustinovi

Scénář i režii má na svědomí Adrian Powers. Populární australská zpěvačka a herečka Delta Goodrem, která ztvárnila hlavní hrdinku, je známá díky hudební show The Voice a životopisnému seriálu o Olivii Newton-John. Ve filmu si naposledy zahrála v roce 2005, takže tohle je její velký návrat.

Připravte se na dlouhý a romantický let. Snímek Na křídlech lásky bude na Netflixu dostupný 28. září.

Zdroj: The New Daily, Netflix, Netflixlife

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.