Netflix pláče: 6 očekávaných filmů, které si vytáhly černého Petra a jejich letošní premiéra se odkládá

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Streamovací gigant dává dohromady seznam filmů, které se dočkají premiéry ještě v letošním roce. Nicméně už teď víme nejméně o 6 snímcích, které i přes původní plány letos na Netflix nevstoupí. Oficiální důvody jejich posunutí na příští rok nejsou známy, ale pravděpodobně je ve hře více faktorů. Za prvé, některé z nich zřejmě nebyly dokončeny, a za druhé, Netflix rozhodně není imunní vůči probíhající stávce scénáristů a herců.

A Family Affair

Romantická komedie režiséra Richarda LaGravenese, ve které se hlavních rolí ujali Nicole Kidman, Zac Efron a Joey King, se natáčela v loňském roce v Atlantě. Pojednávat bude o mladé dívce, která pracovala jako asistentka filmové hvězdy Chrise Colea, náročného a zženštilého narcisty. Jelikož se na ní práce pro tohohle blázna začala negativně projevovat, podala výpověď. Velmi brzy ovšem zjistila, že se playboye ve svém životě jen tak nezbaví, protože její ovdovělá matka si s ním začala románek.

Foto: Netflix

Damsel

Millie Bobby Brown, představitelka Jedenáctky z oblíbeného seriálu Stranger Things, se stala v Hollywoodu vyhledávanou herečkou. V říjnu měla mít na Netflixu premiéru její fantasy pohádka Damsel, ze které se posléze vyklubal napínavý thriller. Snímek bude pojednávat o princezně Elodie, která si bere prince Henryho. Její otec na svatbu čeká, protože potřebuje peníze. Nicméně po svatbě si Elodie velmi rychle uvědomí, že ji žádné šťastné manželství nečeká, protože byla oklamána. Jako oběť byla vržena do dračího doupěte, ze kterého se musí sama probojovat a draka zabít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hollywood je v krizi, ke stávkujícím scenáristům se přidali herci. Z premiéry vychvalovaného Oppenheimera odešla největší esa

Lift

Akční komedie s Kevinem Hartem v hlavní roli měla mít premiéru už teď v srpnu. Přestože byl snímek přesunut na příští rok, aspoň známe datum jeho premiéry. Ta připadá na 12. ledna. Kevir Hart si ve filmu zahraje mistra zloděje, kterého se jeho bývalá přítelkyně a FBI snaží dotlačit, aby se svým týmem provedl nemožnou loupež během letu letadla z Londýna do Curychu. Kromě Harta si ve snímku zahraje také herec Sam Worthington, kterého můžete znát z Avatara.

Foto: Christopher Barr/Netflix

Hračky (Players)

Pro fanoušky Lucifera neboli herce Toma Ellise máme špatnou zprávu. I jeho nadcházející romantická komedie, která se natáčela v New Yorku, si vytáhla černého Petra. Sportovní spisovatelka strávila roky vymýšlením nejrůznějších her se svým nejlepším kamarádem Adamem a jejich partou přátel. Když však začne cítit něco k jednomu ze svých cílů, velmi rychle se bude muset s přáteli naučit, že vše není jen o skórování.

PSALI JSME TAKÉ: TOP 20 nejsledovanějších seriálů na Netflixu. Těžko dosažitelný vrchol lidé dohromady sledovali 188 let

Shirley

Životopisný snímek Shirley bude pojednávat o průkopnické politické ikoně, Shirley Chisholm. Byla první černoškou, která se stala kongresmankou, a první černoškou, jež se ucházela o post prezidentky Spojených států. Jako první Afroameričanka působila ve Sněmovně reprezentantů USA sedm volebních období. Film bude prostřednictvím exkluzivních rozhovorů s její rodinou a přáteli sledovat období dynamické prezidentské kampaně, která byla zahájena v roce 1972.


Zdroje: Netflix, What‘s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.