V nejočekávanějším fantasy roku svede hvězda Stranger Things neúprosný boj o své království

Foto: Netflix

Netflix oznámil datum vydání svého dalšího filmu v hlavní roli s hvězdou Stranger Things, herečkou Millie Bobby Brown. Fantasy film s názvem Damsel uvidíme ještě během letošního roku.

Film Damsel je adaptací knihy od nejprodávanější autorky New York Times Evelyn Skye. Vypráví příběh Elodie, která vyrůstá v říši Inophe sužované hladomorem. Když zástupce z bohatého samotářského království Aurea nabídne její rodině dostatek majetku, aby zachránila Inophe výměnou za Elodiinu ruku, přijme to.

Nicméně, zatímco se Elodie účastní rituálu stát se aureskou princeznou, dozvídá se o jeho temných tajemstvích. Každý rok království obětuje svou princeznu hladovému drakovi. Další obětí bude právě Elodie.

Dívka, která je nucena bojovat o život, musí použít svůj důvtip, aby porazila draka, odhalila minulost Aurey a zachránila nejen sebe, ale i své nové království.

Na to, než bude film na Netflixu dostupný, si budeme muset ještě chvíli počkat, ale dočkáme se ještě letos – 23. října.

Millie Bobby Brown známá jako Enola Holmes nebo Jedenáctka ze seriálu Stranger Things ve filmu působí jako výkonná producentka a také hraje hlavní roli. Dále uvidíme Robina Wrighta ze seriálu Dům z karet, britskou legendu Raye Winstona, Nicka Robinsona a Brooke Carter.

Damsel však není jediným projektem Netflixu, kde se Millie Bobby Brown objeví. Natáčí také film The Electric State, adaptaci stejnojmenného grafického románu Simona Stålenhaga. Ten režírují režiséři marvelovek Anthony a Joe Russoovi a na Netflix by měl dorazit v roce 2024. Ve filmu by se měl také objevit Chris Pratt ze Strážců galaxie a držitelka Zlatého glóbu Michelle Yeoh.

Zdroje: Netflix, The Hollywood Reporter, DigitalSpy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.