Pokračování velké akční pecky míří na Netflix. Duo drsných policistů nakope zadek nepolapitelnému protivníkovi

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Je to už deset let, co duo policistů bez respektu k pravidlům řádilo v ulicích Jozi ve filmu iNumber. Své odznaky a neortodoxní způsoby tentokrát drsní pánové vytasí v pokračování iNumber Number: Zlato z Johannesburku (iNumber Number: Jozi Gold). Tvůrci slibují, že se diváci dočkají mnohem více akčních scén.

Psal se rok 2013, když měl premiéru akcí napěchovaný jihoafrický thriller iNumber, ve kterém policisté Chilli a Shoes bojovali proti svým zkorumpovaným kolegům a zlodějům aut. Na Česko-slovenské filmové databázi jeden z hodnotících k tomuto snímku uvedl: „Tak já každou neděli chodím mamince plakat na rameno, protože Američani už přestali točit jednoduchý, ale tvrdý akční filmy a najednou tady na mě bafne takováhle jihoafrická akční chuťovka. To mám za odměnu, že jsem ve škole poslouchal paní učitelku, protože to jinak není možný.“

Diváci si snímek převážně chválili, a tak není divu, že se za pár dní dočká svého pokračování v podobě iNumber Number: Zlato z Johannesburku. Hlavních postav se naštěstí opět zhostili stejní herci, S’dumo Mtshali a Presley Chweneyagae.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nový akční thriller inspirovaný skutečnými událostmi slibuje strhující bitvu s italskou mafií. Netflix vydal pořádně drsný trailer

O čem bude iNumber Number: Zlato z Johannesburku?

V kriminálním podsvětí jihoafrického Johannesburku jsou Chilli a Shoes pověřeni úkolem odhalit největší loupež zlata v africké historii. Tentokrát proti nim stojí nepolapitelný protivník, který si říká Hyena (Bongile Mantsai). Dle první ukázky je zcela pochopitelné, co stojí za jeho přezdívkou. Přeci jenom ne každý chová hyeny jako své domácí mazlíčky. Chilli a Shoes jsou sice odhodlaní zvítězit za každou cenu, ale do cesty se jim postaví možná nepřekonatelná výzva. Nakonec možná sami pomohou odvážné bandě zlodějů.

PSALI JSME: 5 skvělých akčních filmů, které si hned teď můžete pustit na Netlfixu

Jihoafrický snímek iNumber Number: Zlato z Johannesburku bude mít na Netflixu premiéru 23. června.


Zdroje: Netflix, ČSFD, DRUM

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.