Jennifer Lopez na premiéru filmu Matka dorazila ve stylovém outfitu s odvážnou podprsenkou

Foto: Andrew Toth/Getty Images for Netflix (Výřez)

Jennifer Lopez se v už v pátek na Netflixu objeví v novém akčním bijáku Matka (The Mother). Ve středu snímek uvedla na slavnostní premiéře, kam dorazila i se svým manželem Benem Affleckem. Nechybělo ani několik veřejných polibků.

Ve středu večer se Jennifer Lopez s manželem Benem Affleckem zúčastnila premiéra svého nového filmu Matka, která se konala v Los Anegels. Na akci se 53letá herečka ukázala ​​v béžové podprsence s hlubokým výstřihem potažené flitry a předváděla svůj ikonický styl.

Celý outfit doplňovala maxi sukně s vysokým pasem a dvouřadý kabát, který perfektně dotvářel celý look. Ben ji doprovodil v klasickém černém třídílném obleku a bílé košili.

ČTĚTE TAKÉ: Akční masakr ve stylu Johna Wicka byste na Netflixu neměli přehlédnout. Parádní souboje jsou třešničkou na dortu

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

V akčním thrilleru, který na Netflix dorazí zítra (v pátek 12. května) hraje Jennifer Lopez matku a zároveň vražedkyni, která vylézá ze svého úkrytu, aby ochránila svou dceru před nebezpečnými útočníky. Té se přitom hned po narození vzdala právě kvůli tomu, aby nemusela v budoucnu čelit nebezpečí.

Samotná Jennifer Lopez je matkou 15letých dvojčat Emme a Maxe, které má s bývalým manželem Marcem Anthonym, a také nevlastní matkou 17leté Violet, 14leté Serafíny a 11letého Samuela, dětí Bena Afflecka, které má s bývalou manželkou Jennifer Garner.

TAKÉ JSME PSALI: Netflix chystá pokračování Narcos o nejmocnějším drogovém bossovi a nejhledanějším uprchlíkovi po bin Ládinovi

Zdroj: Autorka článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.