Nový film manželů Obamových: Roztomilí kamarádi Vafle a Mochi zjišťují, o čem jsou Vánoce a rozesmějí vaše děti

Eva Lenská
Foto: Courtesy of Netflix

Pamatujete si na dvě roztomilé loutky, se kterými se vaše děti učily vařit? Roztomilí parťáci Vafle a Mochi se vrací a tentokrát budou s vašimi ratolestmi oslavovat zimní svátky. 

Netflix přináší vašim dětem vánoční speciál nazvaný Vafle + Mochi oslavují (Waffles + Mochi’s Holiday Feast). Tento krátký rodinný film vás naučí správně slavit zimní svátky a prozradí, co je o Vánocích skutečně důležité.

Na co se mohou vaše děti těšit? Vafle a Mochi jsou na svátky doma v Zemi mražených potravin, když tu se objeví mop Steve a zeptá se jich na vánoční tradice. Vafle bez rozmýšlení odpoví, že všechno je o jídle a vymyslí svátek nazvaný Mrazíkový den.

Steve pozve na oslavu tohoto dne všechny své přátele a roztomilé loutky najednou neví, čím je nakrmit. Mochi se tedy vydá do MagiCartu, aby splašil jídlo na oslavu, zatímco Vafle doma rozptyluje hosty.

Následují rošťárny a výlety do Norska a na Havaj! Nakonec Vafle a Mochi zjistí, že vánoční tradice nejsou jen o jídle. Nejdůležitější je být spolu a vytvářet si vzpomínky s lidmi, které máte rádi.

Za produkcí pořadu opět stojí Michelle a Barack Obamovi a také Jeremy Konner, Tonia Davis a Erika Thormahlen. Loutky v originále namluvili Michelle Zamora a Russ Walko.

Mrazíkový den budete moci s loutkami i vašimi dětmi oslavit 23. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.