Nejbizarnější český film na Netflixu drtí zahraniční konkurenci. Jeho humor za hranou diváky baví

Foto: Bontonfilm

České komedie, které by se daly přirovnat k americkým Prcičkám na Netflix dorazily společně 13. března. Párty Hárd a pokračování Párty Hárder: Summer Massacre se ihned vyšvihly do TOP 10 nejsledovanějších filmů a druhý jmenovaný se dokonce ujmul vedení.

Před pár dny na Netflix dorazila česká komedie v režii Martina Pohla Párty Hárd a rovnou i její pokračování Párty Hárder: Summer Massacre. Oba filmy se ihned dostaly do TOP 10 nejsledovanějších filmů a dvojka dokonce na příčku nejvyšší. Film Párty Hárder: Summer Massacre překonal dokonce i očekávanou krimi novinku Luther: Pád z nebes.

Film, který má humor poměrně dost na hraně a dal by se přirovnat k české verzi populárních Prciček, si získal kladné hodnocení mnoha diváků. Dokonce i Česko-slovenská filmová databáze mu připisuje hodnocení publika 76 %. A kladné jsou i recenze.

„Párty Hárder opět nabízí směs odporných, vulgárních a urážlivých scén, které jsou naštěstí pořád vtipné. A u některých momentů člověk kroutí hlavou nad tím, kam až byli Pohl a jeho tým schopní a ochotní zajít,“ stojí v jednom z hodnocení na ČSFD a další vesměs souhlasí: „V České republice se jedná o opravdu první celovečerní film, který si na nic nehraje a jde do samých hranic humoru tzv. až na dřeň.“ V další zase stojí: „Perfektní balanc debilního humoru, ujetého příběhu a geniálních hlášek.“

Párty Hárder prostě baví i přes bizarní scénky a humor, který je často hodně na hraně, někdy možná i za hranou. Takže kdo ví, třeba se příznivci tohoto stylu komedie dočkají i Párty Hárdest.

O čem je Párty Hárder: Summer Massacre

Pokračování komedie Párty Hárd začíná maturitním dnem tří hlavních hrdinů – Poulíčka, Tomáše a Mikiho. Tomáš se probouzí z nepříjemného snu, že musel nastoupit do srbských milicí, kam jej poslal otec. Po úspěšném složení maturity se na Poulíčka a jeho plány na prázdninové mejdany vykašlou jeho dva kamarádi kvůli přípravě na vysokou.

Mezitím mají Tomáš a Miki v plánu se dostat na letní festival Summer Massacre na Máchově jezeře proslulém muzikou, mejdany a nevázaným sexem. Slibují si od toho životní zážitek a prázdninovou soulož. Když ale přijedou na místo, nadšením nehýří. Ubytováni jsou ve špinavém kempu, kde jsou místo očekávaných zástupů dívek pouze zpustlíci mužského pohlaví. Jejich pokusy v takovém prostředí navázat vztah jsou zoufalé. Nad vodou je ale stále drží myšlenka na blížící se festival.

Více o Párty Hárd i Párty Hárder jsme psali již dříve zde.

Foto: Bontonfilm

Zdroj: ČSFD, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.