Gosling a Evans budou v Česku natáčet film The Gray Man. Jde o zatím nejdražší produkci Netflixu

Foto: Warner Bros. Pictures / Walt Disney Studios Motion Pictures

Netflix natáčí svůj zatím nejdražší film The Gray Man, podle stejnojmenného románů Marka Greaneyho z roku 2009. V hlavních rolích se objeví Ryan Gosling a Chris Evans. Během jara a léta se bude natáčet také v České republice.

Produkce Netflixu se chystá během jara a léta natáčet v Praze a dalších českých lokacích film The Gray Man s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem.

Film se může pochlubit nejen hvězdným obsazením, ale také tím, že ho režíruje skvělé režisérské duo Anthony a Joe Russoovi, kteří se pyšní například prací na filmech Avengers: Infinity War a Endgame, Captain America: Návrat prvního Avengera nebo Captain America: Občanská válka.

Scénář k filmu The Gray Man napsal Joe Russo podle stejnojmenného románu z knižní série Marka Greaneyho z roku 2009 a podíleli se na něm také Christopher Markus a Stephen McFeely. Mělo by jít o zatím nejdražší filmový projekt Netflixu. Udávaný rozpočet je 200 milionů dolarů (4,4 miliardy korun).

Aktuálně se film natáčí v Los Angeles, kde by však měly být všechny scény dokončeny koncem dubna. Akční thriller nabídne smrtící souboj mezi dvěma zabijáky. Bývalého agenta CIA Courta Gentryho (Ryana Goslinga), nyní nájemného zabijáka, který pracuje pro náročnou klientelu, pronásleduje po celém světě současný agent CIA Lloyd Hansen (Chris Evans).

Podle dostupných informací by si měli ve filmu zahrát také Anna de Armas (Na nože), Regé-Jean Page (Bridgertonovi), Billy Bob Thornton (Vincentův svět), Alfre Woodard (Clemency) nebo Wagner Moura (Narcos). Očekává se, že se Ryan Gosling objeví i v dalších pokračováních filmu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.