Muž zabil přítelkyni a znesvětil její mrtvolu. Nechtěl přijít o její prsní implantáty. Netflix vás znechutí dalším skutečným zločinem

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Netflix uvede dokumentární seriál o úspěšném muži, který nezkousl skutečnost, že se s ním jeho milovaná přítelkyně rozešla, a znemožnila mu tak přístup k jejím prsním implantátům. Už teď je zřejmé, že třídílný seriál U vraha v kuchyni (Cooking Up Murder: Uncovering The Story Of César Román) mnohé diváky šokuje.

César Román byl ve Španělsku úspěšným mužem, kterému se přezdívalo „El Rey del Cachopo“ (Král Cachopo). Jeho proslulého pokrmu přišly na chuť přední osoby veřejného života včetně tehdejšího premiéra Mariana Rajoye. Otevřením několika restaurací dosáhl značných příjmů, ale podnikání poté ztroskotalo kvůli obvinění z podvodu. V době spáchání trestného činu, který bude zdokumentován v novém dokumentárním seriálu U vraha v kuchyni, byl už téměř na mizině.

V dubnu 2018 se Román v jednom ze svých podniků v Madridu seznámil s pětadvacetiletou Heidi Paz, se kterou navázal vztah. Jejich láska byla tak velká, že se krátce na to sestěhovali. Nicméně v červnu začala Paz vztah zpochybňovat, odmítla nabídku k sňatku a zanechala mu v bytě vzkaz, že ho opouští. Dne 5. srpna se vydala do jejich bytu, kde si s mužem chtěla promluvit. Toho dne ale byla naposledy viděna živá.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 5 MINISÉRIÍ O SÉRIOVÝCH VRAZÍCH NA NETFLIXU: PŘÍBĚHY O BRUTÁLNÍM MUČENÍ A ZABÍJENÍ, KTERÉ NEJSOU PRO SLABŠÍ POVAHY

U vraha v kuchyni
Foto: Netflix

Pár dní na to hasiči během likvidace požáru skladu, který patřil Románovi, nalezli kufr s torzem ženy. Kvůli intenzitě požáru kriminalisté nedokázali určit příčinu úmrtí, ale vše nasvědčovalo tomu, že Paz zemřela na bodná zranění.

Román navíc nebyl k nalezení. Policisté ho na základě celostátního pátrání zadrželi v listopadu v Aragonii, kde pod falešným jménem pracoval v tamější restauraci. Její majitelka u soudu tehdy vypověděla, že neuměl přijímat kritiku, měl násilnické sklony a neustále lhal. Kriminalistům po svém zadržení muž sdělil, že se smrtí své bývalé přítelkyně nemá nic společného a že ji zabil drogový gang.

PSALI JSME TAKÉ: OTŘESNÝ PŘÍPAD RODIČŮ, KTEŘÍ SE ZBAVILI DCERY: NOVÝ THRILLER PODLE SKUTEČNOSTI JE PLNÝ ZVRATŮ A NEDÁ SE OD NĚJ ODTRHNOUT

V roce 2021 byl bývalý úspěšný šéfkuchař za vraždu Heidi Paz a znesvěcení její mrtvoly odsouzen k patnácti letům odnětí svobody. Heidiny ruce, nohy a hlava se nikdy nenašly. Odstraněny jí byly rovněž prsní implantáty, kterými měl být Román fascinován a nechtěl o ně přijít.

Dokumentární seriál U vraha v kuchyni Netflix uvede 10. května.

Zdroje: The Sun, The Euro TV Place, Madrid Metropolitan, EL PAÍS

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.