Od filmů pro dospělé až k celosvětovému úspěchu. Legendární Sylvester Stallone míří na Netflix

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Trojnásobný kandidát na Oscara, ikona sportovců a jeden z nejpopulárnějších herců s italskými kořeny se dočká vlastního dokumentu SLY. Po Arnoldovi Schwarzeneggerovi je Sylvester Stallone další hollywoodskou ikonou, jenž se chce podělit o vlastní životní příběh. Jaký je Rocky/Rambo doopravdy?

Téměř 50 let baví Sylvester Stallone lidi svými filmy. Od Rockyho před Ramba po Postradatelné (Expendables). V novém dokumentu Netflixu nazvaném jeho přezdívkou SLY se Sylvester Stallone rozpovídá o své kariéře, osobním životě a každodenní inspiraci.

Populární herec, který prakticky začínal v pornu, se dočkal slávy hlavně po úspěchu filmu Rocky. Od té doby více než padesát let kraluje filmovým plátnům a televizním obrazovkám, kde ztvárnil vypracované akční hrdiny.

Mohlo by vás zajímat: Arnold českým divákům vytřel zrak. Sérii o jeho životním příběhu dávají neskutečně vysoké hodnocení

Už v listopadu budeme moci nahlédnout do zákulisí profesního i do osobního života populárního herce, scenáristu, producenta a režiséra nominovaného na Oscara. Kdo by neznal Sylvestera Stallonea a hlavně jeho dnes legendární postavy? Jeho na první pohled snový život nebyl vždy jednoduchý a Sly nám dá příležitost nahlédnout do jeho soukromí plného bojů, výher, ale i proher.

„Co je zdravější? Žít v iluzi, že jste mohli být skvělí, nebo že máte vlastně příležitost být skvělí, a pak to zkazíte a uvědomíte si, že jste neúspěšní?“ říká Stallone v traileru, který Netflix nedávno k dokumentu vydal. Je nyní šestasedmdesátiletý herec stejný sekáč, jako Rocky Balboa či Rambo? To se uvidíme.

Po úspěchu nedávného dokumentu jeho Arnolda Schwarzeneggera si nyní posvítíme na Slye. Už v listopadu!

Zdroje: Netflix, Deadline, sylvesterstallone.com, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.