Arnold Schwarzenegger v novém dokumentu Netflixu ukáže svou pravou tvář. V upoutávce mluví o svém největším skandálu i politice

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Legenda akčních filmů bude v nejbližších dnech pořádně řádit na Netflixu. Nejenom, že ve špionážním seriálu FUBAR bude v 75 letech nakopávat zadky padouchům, ale o pár dní později se dočká svého jedinečného dokumentu Arnold.

Nový třídílný dokument Arnold se bude zabývat životem kulturisty, herce a politika Arnolda Schwarzeneggera. Životem osobnosti, která se ničeho nezalekne a vydává se za hranice svých možností. Ikony akčních filmů, jejíž jméno znají i ti, kdo nechtějí. Na světě se najde jen málo lidí, kteří neviděli filmy jako jsou Barbar Conan, Terminátor nebo Predátor.

Tvůrci ve třech dílech ukážou, jaký je Arnold jako sportovec, herec a Američan. Na velkém plátně kdysi Arnold Schwarzenegger spatřil Rege Parka jako Herkula, což zapříčinilo, že se rozhodl pro soutěžní kulturistiku. Získal v ní neuvěřitelných 13 světových titulů. Pak se zaměřil na Hollywood a zahrál si v několika kasovních trhácích. Následně se vrhnul do politiky a sedm let stál v čele jednoho z amerických států.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Arnold Schwarzenegger bude v 75 letech zase nakopávat zadky v novém akčňáku. V první upoutávce to ale sám pořádně schytal

V sérii upřímných rozhovorů se Schwarzenegger, jeho přátelé, nepřátelé, herecké hvězdy a pozorovatelé budou věnovat všemu od dob, kdy pumpoval železo přes triumfy v Hollywoodu až po jeho kariéru guvernéra Kalifornie. Samozřejmě nezůstanou opomenuty ani radosti a problémy osobního a rodinného života.

V oficiálním traileru k dokumentu ho například můžeme slyšet hovořit i o skandální nevěře, která ho dovedla až k rozvodu. „Bylo to hodně těžké pro mé manželství i pro mé vztahy s dětmi. Své rodině jsem způsobil dost bolesti. Budu s tím muset žít po zbytek života,” říká.

Svým okamžitě rozpoznatelným barytonem Arnold Schwarzenegger pronese v dokumentu mnoho motivačních výroků, a to například: „Když jste pořád hladoví, nikdy nejste doopravdy spokojení.“ Kromě jiného světu ukáže svůj systém přesvědčení, podle kterého žije. Koneckonců se jedná o muže, který několikrát dokázal, že nic není nemožné. Na obyčejného kluka z rakouského města předvedl opravdu úctyhodný výkon.

Protože si je Netflix popularity Arnolda moc dobře vědom, mohou se jeho uživatelé na platformě podívat také na snímky Zásadní změna nebo The Expendables, ve kterých si zahrál.

Dokument bude na Netflixu dostupný už 7. června.


Zdroje: Netflix, TUDUM, DEADLINE, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.