Netflix odvysílá živě zápas Paul vs. Tyson. Uvede také dokument o přípravě zápasníků

Karolína Oehmová
Foto: Mike Angel/Netflix

Netflix oznámil nový třídílný dokumentární seriál s názvem Odpočítávání: Paul vs. Tyson (Countdown: Paul vs. Tyson), který uvede v listopadu. Exkluzivní projekt umožní jedinečný pohled do zákulisí intenzivních příprav bojovníků Jakea Paula a Mikea Tysona před jejich nejočekávanějším zápasem, který platforma odvysílá živě.

„Cesta k boji nebyla snadná – a nyní budete moct sledovat od začátku, jak se vyvíjí,“ píše Netflix na svých webových stránkách k seriálu Odpočítávání: Paul vs. Tyson, který je jakýsi předskokan hlavního zápasu. Vůbec poprvé se Netflix a Most Valuable Promotions (MVP) spojí na boxerské megaudálosti s titulkem Jake „El Gallo de Dorado“ Paul versus The Baddest Man on the Planet, Mike Tyson.

Seriál poskytne divákům jedinečný přístup do tréninkových základen obou bojovníků, ukáže odhodlání a fyzické výzvy, kterým na své cestě čelili. Přiblíží přípravné cesty zápasníků prostřednictvím rozhovorů s jejich blízkými a upřímných momentů z tréninkových rutin. První dva díly budou mít na Netflixu premiéru 7. listopadu, třetí díl pak vyjde 12. listopadu.

Následné velmi očekávané zúčtování mezi Paulem a Tysonem si nemůžete nechat ujít. Je to legendární síla proti neúnavným ambicím, které zajistí nezapomenutelný střet v ringu. Netflix ho bude streamovat živě v pátek 15. listopadu ve 20 hodin ze stadionu AT&T v Arlingtonu v Texasu. Tentokrát netradičně proběhne osm dvouminutových kol místo obvyklých tříminutových. Boxeři také budou mít rukavice, než běžně zápasníci mají.

PSALI JSME: KONTROVERZNÍ YOUTUBER JAKE PAUL VYSTOUPIL V NOVÉM DOKUMENTU NA NETFLIXU. TVŮRCI SI POSVÍTILI NA JEHO BOXERSKOU KARIÉRU

Odpočítávání: Paul vs. Tyson (Countdown: Paul vs. Tyson)
Foto: Mike Angel/Netflix

Kdo je Mike Tyson a Jake Paul?

Zápas v těžké váze mezi Jakem Paulem a Mikem Tysonem je produkt měsíců potu, slz a očekávání. Tyson je jedním z nejuznávanějších sportovců a je považovaný za jednoho z nejimpozantnějších těžkých vah v historii boxu. Paul byl kdysi známý jako virální youtuber, nyní jako boxer obrovsky roste na své cestě stát se zápasníkem světové třídy. Rychle se prosadil ve světě boxerské zábavy a spolu s obchodním partnerem Nakisou Bidarianem založil společnost Most Valuable Promotions.

Odpočítávání: Paul vs. Tyson (Countdown: Paul vs. Tyson)
Foto: Mike Angel/Netflix

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.