Nejočekávanější seriál měsíce je tady. Velkolepé fantasy plné živlů představuje nový dechberoucí svět i hromadu akce

Foto: Netflix

Fanoušci fantasy, pozor! Nejočekávanější seriál tohoto měsíce už je za dveřmi. Netflix nyní na fantasy Avatar: Legenda o Aangovi (Avatar: The Last Airbender) láká nejnovějším trailerem, který je plný velkolepých scén.

Stejně jako u jiných adaptací anime se fanoušci často bojí, že budou z výsledného díla zklamaní. Postupně zveřejňované upoutávky však dávají znát, že Albert Kim, showrunner hrané adaptace, vynaložil značné úsilí, aby fanoušky nezklamal. A pozitivní jsou ve většině případů i první recenze, které se objevily k prvním dvěma epizodám.

Fanouškovský účet The Avatarist seriálovou verzi chválí snad nejvíce. „Avatar od Netflixu je vrcholem kinematografie. První díl je deset z deseti. Řeknu jen toto, není to adaptace 1:1 (což je dobře). Seriál je zcela věrný duchu předlohy. Vypadá jako Avatar. Působí jako Avatar. Je to Avatar.“

Hraná adaptace zachytí dobrodružné počínání Aanga, chlapce z národa Vzdušných nomádů, jenž je zároveň převtěleným Avatarem předurčeným k ovládnutí všech čtyř živlů. Jelikož seriál bude zpracovávat první řadu animované předlohy, která si vysloužila pojmenování Kniha první: Voda, osm dílů seriálu se zaměří na Aangovu cestu s Katarou a Sokkou do Severního vodního kmene. Kromě toho, že se Aang s pomocí přátel bude pokoušet ovládnout vodu, bude prchat před Princem Zukou snažícím si prostřednictvím jeho zajetí získat v Národu ohně zpátky svou čest.

Avatar: Legenda o Aangovi
Foto: Netflix

Jelikož se animovaný seriál dočkal tří řad, můžeme pouze doufat, že Netflix neukončí hranou adaptaci před velkolepým závěrem. První řada očekávaného fantasy Avatar: Legenda o Aangovi vstoupí na Netflix už 22. února, tak uvidíme, jak si povede.

Ještě před tím se Netflix snaží navnadit své diváky posledním trailerem. V něm můžeme vidět spoustu akce i velmi hezky vytvořený fantasy svět plný živlů. Minimálně podle traileru to vypadá na velmi pěkný fantasy zážitek. Jaká bude realita, to uvidíme už zítra!

Zdroje: Netflix, The Avatarist

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.