Úspěšná show ve stylu Borata míří na Netflix. Je plná geniálního suchého humoru

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Seznamte se s Filoménou Cunk, fiktivní novinářkou, která se nebojí zeptat na cokoliv. Pro milovníky britského humoru putuje z BBC na Netflix úspěšná show ve stylu Borata, která paroduje nejen historické dokumenty.

Jestli máte rádi humor Sachy Baron Cohena nebo Monty Pythonů tak zbystřete. Původní seriál, Cunk on Earth, ve kterém najdeme virální meme bude na konci měsíce dostupný na Netflixu.

Filoména Cunk (Diane Morgan) je fiktivní novinářkou, která se zajímá o jakékoliv téma. V seriálu Cunk on Earth je při rozhovorech se skutečnými lidmi prezentována záměrně přihlouple a díky tomu vytváří trapné a vtipné momenty.

Cunk se poprvé objevila na BBC již v roce 2013, kde měla segmenty v seriálu Weekly Wipe a svůj seriál (Cunk on Britain) získala v roce 2016. Britům se satirický pohled na jejich historii v čele s absurdní moderátorkou líbil a od té doby se tato postava těší úspěchu.

Přihlouplá moderátorka se nyní zaměří na celou lidskou civilizaci od prehistorických dob až po současnost. Bude cestovat, vést rozhovory s kvalifikovanými akademiky a historiky, zjišťovat nové informace a věnovat se tématům jako jeskynní umění, zemědělství, matematika, psaní, pyramidy, starověké Řecko, Čína a Římská říše.

Klipy ze seriálu se již objevily na sociálních sítí, kde se staly virálním meme. Diváci ji pro její typ humoru a umění držet kamennou tvář přirovnávají k Sasha Baron Cohenovi (Borat, Bruno a další).

Na Netflixu přistane šest epizod již 31. ledna!

Zdroj: BBC2, Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.