Někteří diváci přes slzy ani neviděli: Jeden z největších hitů Netflixu dojal diváky. Kritici mu dali 100% hodnocení

Foto: Samuel Dore/Netflix

Třetí řada young adult seriálu Srdcerváči (Heartstopper) ovládla Netflix a těší se naprosto skvělému hodnocení ze strany diváků i filmových kritiků. Za krátkou dobu se stalo drama o dvou zamilovaných chlapcích jedním z největších hitů po celém světě. Není tedy divu, že už se řeší čtvrtá řada Srdcerváčů.

Jeden z největších seriálových hitů současnosti Srdcerváči se na začátku října 2024 vrátil se třetí řadou, která se okamžitě probojovala na první příčku sledovanosti v TOP 10 nejsledovanějších seriálů Netflixu. Tentokrát drama diváky zavede do složitějších vrstev řešených témat milovaných postav z grafického románu Alice Oseman. Výborně si queer seriál o vztahu dvou studentů Charlieho a Nicka vede i co se týče hodnocení, má zatím nejvyšší ze všech tří řad.

Recenze na třetí řadu Srdcerváčů

Češi a Slováci třetí řadě Srdcerváčů na ČSFD dávají 88 % a někteří přiznávají, že na seriál přes slzy ani neviděli. „Tvůrci udělali rozhodně dobře, že si tyhle témata schovali až do třetí sezóny,“ uvádí jeden z diváků ve své recenzi. „Za mě jednoznačně nejlepší série. Propracovanější, dospělejší a emotivnější,“ uvádí pak další.

Vynikající hodnocení pak má třetí řada Srdcerváčů i na světové hodnotící platformě Rotten Tomatoes. Diváci drama hodnotí 96 % a kritici mu dokonce dali celou stovku. „Třetí řada Srdcerváčů posouvá seriál Netflixu novým sebevědomým směrem, který maximálně využívá jeho vyspělé postavy a působivé obsazení,“ píše ke svému hodnocení například Rebecca VanAcker ze Screen Rant. „Se třetí řadou jsou Srdcerváči nadále jedním z nejlepších pořadů, které Netflix kdy vyrobil,“ myslí si pak Jonathan Vargas z Loud and Clear Reviews.

ČTĚTE TAKÉ: Komedie ve stylu Jumanji, která se natáčela v Česku, míří na Netflix. Hvězdou Vlkodlaků z Temného Hvozdu je i Jean Reno

Srdcerváči
Foto: Samuel Dore/Netflix

Kdy bude čtvrtá řada seriálu Srdcerváči?

Netflix zatím čtvrté řadě sice nedal zelenou a neproběhlo žádné oznámení, ale vzhledem k popularitě seriálu, který je aktuálně jedním z jeho největších hitů, je pravděpodobné, že další řada vznikne. Třetí řada si vede lépe, než dvě předchozí, takže ani není důvod, aby Netflix pokračování neschválil.

Díky velké chvále kritiků i pozitivnímu ohlasu od diváků na sociálních sítích se jistě brzy dozvíme nějaké dobré zprávy.

TAKÉ JSME PSALI: 2. řada úspěšného seriálu Právo podle Lidie Poët míří na Netflix: Hrdinka inspirovaná skutečnou postavou se zaplete do politiky

Zdroje: Netflix, ČSFD, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.