Návyková série, která slibuje hromadu nečekaných zvratů a šokujících odhalení. Na Netflix míří Konec tří králů

Foto: Netflix

Na Netflix míří mexická novinka Konec tří králů (We Were Kings). Série, která bude mít premiéru 25. září, vypráví o třech nejlepších kamarádech z hlavního města Mexika, jejichž bratrství bude testováno intrikami, zakázanými láskami a zradou. Nečekaná tragédie jednoho dne vše obrátí vzhůru nohama.

O čem je seriál Konec tří králů?

Javo, Mike a Santos jsou blízkými příteli, kteří spolu vyrostli ve čtvrti Iztapalapa na východě Mexico City. Zakázaná láska jednoho z těchto tří přátel k matce jiného, však rozpoutá válku a dva přátele postaví proti sobě a bude ničit obě jejich rodiny.

Nečekaná tragédie jedné noci pak všechno změní. Tajemství a napětí jsou vetkány do kriminálního příběhu, který zpochybní vše, co si postavy myslely, že vědí o lásce a přátelství. Netflix slibuje intenzivní a emocionální cestu plnou nečekaných zvratů a šokujících odhalení.

Kdo hraje v seriálu Konec tří králů?

Joshua Okamoto, Ingrid Águila, Elias Toscano, Manuel Villegas, Gabriela Ruiz a Katia Rigoni jsou někteří z herců, kteří budou čelit následkům svých rozhodnutí v tragickou noc, která navždy změní životy jejich postav.

Za koncem dramatického seriálu Konec tří králů stojí renomovaná scenáristka Leticia López Margalli, která již v minulosti s Netflixem spolupracovala na oblíbeném dramatickém thrilleru Hříšná touha. Sérii pak režírovali Pepe Valle a Mauricio Lule a produkovala Sandra Solares.

Se šesti kapitolami po přibližně 40 minutách slibuje Konec tří králů intenzivní a návykovou sérii. Jestli se však vše, co o ní tvrdí její tvůrci a Netflix opravdu splní, zjistíme už 25. září.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.