Nový erotický thriller bude plný pořádně žhavých scén. Netflix vydal první ukázku

Foto: Netflix

„Zranění lidé jsou nebezpeční. Vědí, že dokážou přežít,“ zní v traileru britského psychologického thrilleru Posedlost, láska a závist (Obsession), který 13. dubna dorazí na Netflix. Čtyřdílná mini série adaptuje román Damage od Josephine Hart z roku 1991.

Netflix vydal trailer ke čtyřdílné mini sérii označené jako erotický psychologický thriller, kterou vydá 13. dubna. Seriál natočený podle scénáře Morgan Lloyd-Malcolm a Benjiho Walterse adaptuje román Damage od Josephine Hart z roku 1991, který byl dříve, v roce 1992, adaptován do hraného celovečerního filmu Posedlost od Warner Bros a zahráli si v něm Jeremy Irons a Juliette Binoche.

ČTĚTE TAKÉ: 7 mysteriózních krimi seriálů podle knih Harlana Cobena, ze kterých vám půjde mráz po zádech

Kniha samotná byla velmi úspěšná a stala se okamžitou klasikou v žánru erotické posedlosti a neochvějným pohledem na důsledky, které takové jednání přináší. Přestože se události z románu odehrávají v 90. letech, nová adaptace od Netflixu bude mít moderní pojetí.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 7 krimi thrillerů, které budete s napětím sledovat do posledního dílu

V mini sérii uvidíme londýnského chirurga Williama, který si začne vášnivý románek s nastávající manželkou svého syna Martyna. Zatímco Anna se snaží udržet oba vztahy, William se ocitá v obsedantní spirále, o které se nesmí dozvědět jeho žena, a už vůbec ne jeho syn. Touha a posedlost hlavních postav může mít destruktivní důsledky pro celou rodinu.

V hlavních rolích se objeví Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma a Rish Shah.

Více o mini sérii jsme psali už dříve zde.

Do příběhu plného klamu, impulzů, zakázané touhy a erotické posedlosti můžete nahlédnout už teď skrze trailer, který ukazuje jen špetku toho, co můžeme očekávat.

Zdroje: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.