Ošklivka Betty je zpátky. Je z ní padesátnice, ale vypadá líp než kdy předtím. Populární telenovela má po více jak 20 letech pokračování

Foto: RCN Televisión

Ošklivka Betty se vrací. Ano, čtete správně, kolumbijská telenovela, která před více než 20 lety hýbala světem, má pokračování. Od 19. července seriál pojmenovaný jednoduše Ošklivka Betty, příběh pokračuje (Betty la Fea: The Story Continues) můžete vidět na Prime Video. Podívejte se také, jak dnes vypadají herci z tohoto populárního seriálu.

Kdo by si nepamatoval na kolumbijskou telenovelu z roku 2000, která měla v Česku i jinde ve světě hromadu příznivců, kteří si nenechali ujít ani jednu z 335 epizod. Díky úspěchu tohoto seriálu u nás se dokonce po jeho vzoru televize Prima rozhodla natočit českou verzi s názvem Ošklivka Katka, která se vysílala mezi lety 2008 a 2009. Ošklivku Katku si tehdy zahrála Kateřina Janečková a jejího nápadníka Lukáš Hejlík.

ČTĚTE TAKÉ: Největší akční nářez roku 2024 je konečně ke zhlédnutí online. Velká jízda a zajímavý příběh, hodnotí ho diváci

Ale zpátky k Ošklivce Betty. Seriál, v němž hráli hlavní role Ana María Orozco a Jorge Enrique Abello byl sice velmi úspěšný, ovšem když se podíváme na hodnocení například na ČSFD, jeho 16 % mluví za vše. Je ale jasné, že dříve nebylo příliš na co se dívat a nekonečně dlouhé telenovely hýbaly světem televizní zábavy. Vždyť Má tlustá Valentýna, Divoký Anděl nebo Rosalinda také nepatří zrovna mezi prvotřídní kvalitu, ale zná je spousta lidí po celém světě.

Ošklivka Betty, příběh pokračuje

Nyní se Ošklivka Betty po 24 letech vrací s pokračováním nazvaném Ošklivka Betty, příběh pokračuje (Betty la Fea: The Story Continues). Ovšem má šanci se uchytit i v dnešní konkurenci, kdy lidem nejsou dobré ani často velmi dobře zpracované seriály a velice si vybírají, jelikož mají z čeho, na co se podívají? To se uvidí, protože na Prime Video od 19. července aktuálně běží první epizody. Na druhou stranu, lidé jsou nostalgičtí a třeba rádi zavzpomínají na staré časy, někteří na období své puberty.

TAKÉ JSME PSALI: Kvíz: Vyzkoušejte, jak dobře znáte české filmy z 90. let

V seriálu Ošklivka Betty, příběh pokračuje se Ana María Orozco jako Betty snaží 20 let po událostech původního seriálu znovu vybudovat svůj rodinný a profesní život. Po smrti Armandova otce se dostává do vedení společnosti Ecomoda a setkává se s dalšími ikonickými postavami, které známe z Ošklivky Betty z roku 2000. Navíc se musí vypořádat s problémy spojenými se rebelskou dospívající dcerou, zatímco se její manželství s Armandem se pomalu hroutí.

Zdroj: ČSFD, Prime Video (Amazon Studios)

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.