Jeden z nejlepších seriálů pro mladé se vrací. Třetí řada Srdcerváčů má být vyzrálejší a objeví se hvězda z Bridgertonových

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

V young adult seriálu Srdcerváči (Heartstopper), který uchvátil svět, se kromě herce z Bridgertonových a skladby Billie Eilish můžeme těšit na další novinky. Jak postavy stárnou, i příběh se stává vyspělejším a přibývají nové tváře, rodinní příslušníci, kamarádi, ale i “celebrity crushes“.

Seriál Srdcerváči (Heartstopper) je jedním z nejlepších počinů nejen na Netflixu. Není se tedy čemu divit, že fanoušci netrpělivě očekávají třetí sérii příběhu Charlieho (Joe Locke) a Nicka (Kit Connor). Tvůrkyně seriálu Alice Oseman prozradila, na co se můžou těšit.

„Druhá sezóna skončila tím, že Nick začal chápat rozsah Charlieho psychických problémů, a právě to bude velkou částí následujícího příběhu. Seriál Srdcerváči bude vždy pozitivní a bude ukazovat naději do budoucna, ale jsem opravdu nadšená, že necháváme tón dospívat po boku našich milovaných postav. Duševní zdraví, sex, univerzita a tak dále,” říká Oseman.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: TOP 5 FILMŮ PRO TEENAGERY, KTERÉ STOJÍ ZA ZHLÉDNUTÍ. NĚKTERÉ ZAUJMOU I DOSPĚLÉ PUBLIKUM

Jak letní prázdniny končí a měsíce ubíhají, přátelé si začínají uvědomovat, že nový školní rok přijde s radostmi i výzvami. Plánují společenské akce a večírky, začínají přemýšlet o studiu na univerzitě a každý se také musí naučit spoléhat na ty, které miluje, když život nejde podle plánu.

„Nick, Charlie a další teenageři stárnou, učí se víc sami o sobě i navzájem, a s blížící se dospělostí zažívají nové touhy, nové obavy a nové radosti,“ dodala Oseman. Dále si spisovatelka dělala legraci, že se seriál vrátí vyzrálejší. „V první sezóně se cítí jako děti, ale teď už jsou určitě teenageři. Herci jsou také o hodně starší, takže i automaticky vyzraje seriál.“

ČTĚTE TAKÉ: SERIÁL MLADÁ MODRÁ KREV: ŠVĚDSKÁ KRÁLOVSKÁ RODINA SE MUSÍ VYPOŘÁDAT S PROBLÉMOVÝM PRINCEM

Jak bylo očekáváno, v seriálu se také objeví nové tváře a to Hayley Atwell (Agent Carter, Black Mirror) jako Nickova teta Diane, Eddie Marsan (Ray Donovan, Fair Play) jako Geoff, Charlieho terapeut a Jonathan Bailey (Bridgertonovi) jako spisovatel Jack Maddox.

Navíc přivítáme další dvě postavy. První z nich je Michael Holden, kterého hraje Darragh Hand. Veselý a svérázný Michael je také protagonistou prvního románu Osmanové s názvem Solitaire, kde je zamilovaný do Charlieho starší sestry Tori. Druhou postavou je mladičký bratranec Charlie a Tori, Oliver Spring.

Všech osm epizod třetí sezóny Heartstopper dorazí na Netflix 3. října.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.