Dostat se do nejznámějších reality show světa je překvapivě jednoduché. V Too Hot to Handle nebo Láska je slepá můžete vyhrát miliony

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Hledání lásky je v současné době obtížné a kolem se to jen hemží seznamovacími aplikacemi nebo speed-dating akcemi. Možností však také je najít svůj drahý protějšek v reality show, která vám k tomu pomůže. Jak se do různých pořadů od Netflixu přihlásit?

Reality shows Too Hot to Handle a Love is Blind (Láska je slepá) na Netflixu bodují, a tak není divu, že producenti stále hledají nové účastníky do pokračujících sérií. V show Láska je slepá se třicet mužů a žen snaží najít ideální protějšek bez zaměření na vzhled. Rande se konají v oddělených prostorech, kde na sebe dvojice nevidí. Páry mají postupně možnost se setkat a vyrazit na pobyt v letovisku, pouze však pokud se zasnoubí.

Experiment pokračuje, když se páry sestěhují a poznávají okolí nového partnera a hlavně plánují svatbu. Pointou je dokázat, že je možné nalezení hlubšího vztahu, který se nezakládá na sexu a v nejlepším případě skončí svatbou, ale dopadne vše pohádkově?

Castingový tým přijímá přihlášky, ale také aktivně vyhledává lidi na sociálních sítích, v barech a obchodech. Po psychologických testech a rozhovorech se produkce snaží najít skupinu účastníků, kde má každý člověk možnost kompatibility s někým dalším.

ČTĚTE TAKÉ: DIVÁCI JSOU NAPROSTO ZDĚŠENI Z NOVÉ REALITY SHOW. JE ZVRÁCENÁ A MŮŽE ZPŮSOBIT EMOCIONÁLNÍ TRAUMA, MYSLÍ SI

V případě Too Hot to Handle soutěžící do poslední chvíle nevěděli, že se účastní zrovna této konkrétní show. Byla jim slíbená žhavá dovolená s možností peněžní výhry, až poté se ukázalo, že budou muset strávit týdny v celibátu. Soutěžící jsou tedy uvedeni do krásné vily nebo oslavují na luxusní jachtě. Až po několika hodinách, když jsou všichni patřičně ovínění a natěšení na večer, se dozvídají, do čeho jdou.

Deset sexy jedinců nakonec hraje o přibližně pět milionů korun tím, že se nebudou s ostatními účastníky po čtyři týdny líbat, dotýkat či mít sex. Zdá se to jako vtip, ale kromě toho, že jim to většinou vůbec nejde, se tato show těší oblíbenosti už od roku 2020. Na soutěžící dohlíží spousta kamer a asistentka Lana v podobě mluvícího kuželu. Ta má v nabídce několik workshopů a akcí, které poukážou na důležitost emocionálního propojení a romantické lásky. Když však páry stále preferují nezávazný sex a mají fóbii ze závazků, můžou přijít o peníze.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: REALITY SHOW NAJDE SOUTĚŽÍCÍM DOKONALÉHO PARTNERA, JEŠTĚ DŘÍVE, NEŽ SI HO VYBEROU ONI SAMI

Jak se tedy nejen v těchto seznamovacích shows objevit? Netflix aktuálně hledá účinkující do pořadů jako The Circle, Queer Eye, Láska je slepá, Squid Game: The Challenge nebo Ultimátum. Přihlásit se můžete zde.

Stačí vyplnit krátký dotazník, ve kterém uvedete jméno, věk a odkud pocházíte. Dále budete vyzváni k nahrání krátkého videa, které nemusí být delší než jedna minuta. Lze také uvést svoje sociální sociální, například Instagram, Facebook, TikTok a YouTube (což je často velkou výhodou, čím jste populárnější, tím lepší) a kontaktní údaje. Podmínkou konkurzu je většinou věk 18+ let.

Zdroje: ScreenRant, Metro, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.