Diváci jsou naprosto zděšeni z nové reality show. Je zvrácená a může způsobit emocionální trauma, myslí si

Eva Lenská
Foto: Netflix

Zapomeňte na všechny seznamovací show typu Love Island, Láska je slepá nebo Svatba na první pohled, protože žhavá novinka Netflixu všechny totálně zastínila. Ovšem v tom nejhorším slova smyslu. Reality show, které jste doposud viděli, jsou proti ní jen slabým odvarem a diváci jsou právem zděšeni. Proč?

Seznamovací reality show Zfalšovaná láska (Deep Fake Love) je vskutku pikantním kouskem a překvapením pro všechny milovníky podobných pořadů. Testuje totiž nový formát a pomocí technologie deepfake dokonale mate soutěžící a stírá hranici mezi realitou a fikcí.

Pět párů rozdělených do vil Venuše a Mars, se nestačí divit. Technologie deepfake si z nich doslova střílí a oni tak čelí žárlivosti a přeludům. Neví, co je lež a co je pravda, zda vůbec mohou svým protějškům věřit. Je to doslova a do písmene šokující!

ČTĚTE TAKÉ: 12 důvodů, proč je podle nás Netflix stále nejlepší volbou: Největší výběr, nejvíce hitů nebo nejvyšší kvalita obrazu

Foto: Netflix

Producenti nelenili a pomocí inovativní technologie překroutili realitu a ukázali soutěžícím snímky jejich drahých poloviček, na kterých flirtují s nezadanými lidmi. Tak do nich zaseli semínko pochybností a způsobili naprostý zmatek. Co je skutečné a co falešné? Odhalí to křeslo pravdy? A co diváky na show tak šokovalo?

„Tyto španělské seznamovací show jsou divoké. Můj přítel políbil dívku, ale nebyla to umělá inteligence?“, napsala jedna ze sledujících. Další komentář tvrdí něco podobného: „Na Deep Fake Love od Netflixu je děsivé to, že ukazuje sílu umělé inteligence. Má za cíl dezinformovat a manipulovat s pravdou.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kate Winslet při natáčení Titanicu málem přišla o život. Už jsem nemohla dýchat, vypadala jsem jako týraná manželka, vypráví po letech

„Tohle je možná ta nejšpinavější show, jaká existuje, přiznala jedna šokovaná divačka. To ale není všechno. Mnozí diváci označili tvůrce show za zvrácené, zatímco jeden z nich dokonce uvedl, že něco takového rozhodně neprospěje duševnímu zdraví účastníků.

„Jak to může být zábavné? Ani to nezvládnu dokoukat do konce. Pro lásku boží, tenhle pořad způsobuje párům emocionální trauma a úzkost. Říkal jsem si, že ostatní seznamovací reality show jsou už tak dost toxické, ale tahle je nejhorší,“ sdíleli další zděšení diváci své názory na Deep Fake Love na Twitteru.

Tahle show tedy určitě nebude pro slabé povahy. Soutěžící zažívají peklo a chaos. Jenže, co by člověk neudělal pro peníze? Vždyť tu jde o výhru čítající zhruba dva a půl milionu korun.

Show je na Netflixu dostupná od 6. července a má 8 epizod. Máte-li silné nervy, pusťte si ji.

Zdroj: Netflix, Metro

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.