Reality show najde soutěžícím dokonalého partnera, ještě dříve, než si ho vyberou oni sami

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Reality show Ideální pár (Are You The One?) nabízí deseti párům možnost seznámit se s jejich perfektním protějškem. Musí ho však rozpoznat mezi ostatními sexy soutěžícími v exotické vile. Když se to páru podaří, čeká jej odměna 1 milionu korun.

Ideální pár (Are You The One?) se zdá na první pohled jako jedna z milionu ohraných seznamovacích show, kde se párují dvojice mladých a atraktivních. A vlastně možná je, nicméně v tomto případě jsou páry již předurčeny.

Deset mužů a deset žen jsou pozváni do luxusní vily na Havaji se příslibem naleznutí svého dokonalého protějšku. Jak si však mohou být jistí, že se mezi deseti potenciálními druhými polovičkami skutečně nachází ten pravý? Jednoduše – štáb reality show a tým psychologů vyzpovídal jejich okolí, od rodin a přátel, až k jejich ex-partnerům.

„Hra” je tedy jednoduchá. Když najdete svůj dokonalý protějšek, získáte nejen lásku svého života, ale i milion dolarů. Zní to dokonale, ale samozřejmě je zde hned několik překážek. Účastníkům není sděleno, které dvojice si jsou „souzené” a musí tuto skutečnost odhalit sami. Srdcem či rozumem.

Se svými vytouženými protějšky soutěží s ostatními o možnost opustit vilu a jít na romantické rande. V tradiční zpovědnici také pravidelně prozradí, jestli je pár perfektní dvojicí či nikoliv. Na konci dílu je také odhaleno, kolik párů se k sobě přiřadilo správně (bohužel však vždy anonymně).

Na denním pořádku jsou žhavé momenty, vyhrocené hádky, zlomená srdce, alkoholismus či intriky mezi „soupeřícími”.

Na Netflixu jsou aktuálně dostupné dvě sezóny s českými titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.