Motorkáři Hladový a vousatý vás vezmou na cestu po Koreji a ukážou vám to nejlepší z její kuchyně

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co takhle projet Jižní Koreu křížem krážem na motorkách se dvěma sympatickými chlapíky, a ochutnat při tom neskonalé množství lahůdek a národních pokrmů? S Netflixem to půjde. A nebudou u toho chybět Hladový a vousatý!

Nová jihokorejská cestovatelská show Hladový a vousatý ( The Hungry and the Hairy) představí dvě celebrity, které se vydají na motorkách napříč Koreou a budou poznávat nejen krásy přírody, ale i krásy jihokorejské kuchyně.

Foto: Netflix

Na motorky nasednou zpěvák a herec Rain a televizní hvězda Noh Hong Chul. Oba mají kuráž, milují dobrodružství a umí si vychutnat relax i dobré jídlo. Během show navštíví například ostrov Jeju, přístav Pusan nebo přímořské město Namhe.

Proč se Rain neboli Jung Ji Hoon, který je v Koreji uznávaným zpěvákem, tanečníkem a hercem, rozhodl vyrazit na motorce do světa a dělat tuto bláznivou reality show?

Během rozhovoru pro The Korea Herald uvedl: „Dělám to proto, abych pobavil fanoušky. Když jsem vydával alba, jezdil na světová turné, hrál v mnoha seriálech a filmech, myslím, že jsem myslel hlavně na své vlastní uspokojení. Po účasti v projektové skupině SSAK 3, si však přeju dělat věci, které vnesou úsměv na tvář mým fanouškům.“

Show, která jistě potěší všechny cestovatele, má 10 epizod a na Netflixu je dostupná od 11. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.