Pět skvělých pořadů o jídle a pití, které pocuchají nervy vašim chuťovým pohárkům

Anež Štefanová
Foto: Netflix

K Vánocům neodmyslitelně patří dobré jídlo a pití, a protože toho není nikdy dost, máme pro vás TOP 5 pořadů o jídle a pití s českými titulky, které si můžete na Netflixu během Vánoc pustit. Tak do toho, a nezapomeňte si k tomu koukání vzít i něco na zub.

Snack vs. Chef

Je libo předkrm? Máte rádi dobrůtky všeho druhu? Pak vám tato show bude určitě chutnat, protože uvidíte dvanáct kuchařů, kteří budou kreativně ztvárňovat tradiční sladké i slané pochutiny a bojovat o výhru 50 000 dolarů.

Foto: Netflix

Vař za každou cenu

Co si budeme povídat, vaření se umí někdy docela prodražit. Všichni asi známe vaření z omezených surovin, ale už jste zkoušeli své suroviny kupovat v aukci? Ne? Pak to můžete díky této show zkusit. Přihodíte na zelenou a oranžovou krabici? Nebo rádi improvizujete a zvolíte si tu červenou? A jak si poradí naši kuchaři? O tom se přesvědčte sami.

Foto: Katia Taylor/Netflix

Mistři drinků

Dejme si na chvilku pauzu od jídla, abychom se nepřejedli, a pojďme ty dobroty něčím dobrým zapít. Naši barmani se utkají o titul nejlepšího barmana na světě a namíchají nám spoustu skvělých drinků. Na vítěze čeká odměna 100 000 dolarů.

Foto: Netflix

Iron Chef: Kdo bude železnou legendou?

Dobře jsme se napili a po dobrém drinku nám zase vyhládne. Ale pozor, takhle show je pro náročné – hvězdní šéfkuchaři bojují o titul železné legendy. Můžeme se těšit, že si zase dobře pochutnáme na těch nejlepších chuťovkách, a brzy zjistíme, kdo se stane železnou legendou.

Foto: Greg Gayne/Netflix

Easy Bake Battle: Soutěž v domácím vaření

Taky neradi trávíte v kuchyni hodiny? Pak pro vás tahle show může být dobrou inspirací. Rychlé, jednoduché a chutné recepty vám ve svém boji o vítězství ukážou amatérští kuchaři. A možná přinesou i nějaký ten dezertík jako sladkou tečku našeho gastronomického zážitku. Těšíte se?

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.