Druhá série Young Royals o nezvladatelném švédském princi je za dveřmi. Postavy čeká období plné složitých rozhodnutí

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Očekávané pokračování seriálu Mladá Modrá Krev, který potěšil nejen LGBT komunitu, opět představí život mladých aristokratů. Co čeká v pokračování královskou rodinu a studenty univerzity?

Seriál Mladá Modrá Krev (Young Royals) patří mezi největší hity Netflixu z minulého roku.  První série byla v době vydání tak populární a získávala tolik kladných hodnocení, že se ihned objevila vlna poptávky po druhé sérii. 

Seriál vypráví příběh o mladém princi Wilhelmovi, který se po rvačce v klubu a následném skandálu místo na švédském trůně ocitne na soukromé internátní škole. Zde se musí začlenit mezi ostatní studenty, což pro něj jako pro budoucího monarchu nebude jednoduché. Sblíží se zde také se spolužákem Simonem, který sice nepatří ke smetánce, ale dvojice si velmi rozumí. Jak jejich romantický vztah dopadne a jak se arogantní princ vypořádá se svými královskými povinnostmi? Dozvíte se v sérii první.

Také si přečtěte: 8 ZAJÍMAVOSTÍ O SERIÁLU MLADÁ MODRÁ KREV: LÍBACÍ SCÉNY S OMAREM RUDBERGEM BYLY ŠÍLENĚ DOBRÉ, ŘÍKÁ EDVIN RYDING

Pozor: následující text obsahuje spoilery!

První série měla otevřený konec, takže je pochopitelné, že se fanoušci nemohou dočkat pokračování. V druhé sérii se objeví všechny hlavní postavy, kromě staršího prince, který tragicky zemřel. Královskou rodinu a studenty univerzity čeká období plné složitých rozhodnutí, tajných vztahů i dalších intrik.

Na twitterovém účtu Netflixu se objevilo video z natáčení, které si herci velmi užívají. Druhé série bychom se měli pravděpodobně dočkat v polovině tohoto roku.

Zdroj: Netflix, Twitter Netflixu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.