Dokumentární seriál Kočičí lidé vás seznámí s každodenním životem milovníků koček z celého světa

Eva Lenská
Foto: Netflix

Patříte k lidem, kteří si nedokážou představit život bez koček? V tom případě vám Netflix udělá radost skvělým dokumentárním seriálem plným koček a jejich milujících páníčků. Uvidíte například kočky z ostrova Syros nebo kočičí kapelu.

Pro mnoho lidí jsou kočky stejně tak věrnými partnery jako psi, i když kdybyste se koček zeptali, možná by to nepřiznaly! Psi si sice připisují zásluhy za to, že jsou nejlepšími přáteli lidstva, ale pro mnoho lidí jsou těmi nejlepšími kamarády a společníky právě kočky. 

O kočkách a jejích majitelích pojednává i tento šestidílný dokumentární seriál s příhodný názvem Kočičí lidé. Poznáte kočičí komunitu na ostrově Syros, navštívíte kočičí narozeninovou párty, vyrazíte surfovat s kočičím sportovcem a možná vám zahraje i kočičí kapela. Těšíte se?

Foto: Netflix

Co vlastně znamená být kočičím člověkem? Lze si vytvořit opravdu hluboké pouto s těmito nezávislými a tajemnými tvory? To a ještě mnoho dalšího se dozvíte v tomto dokumentárním seriálu, který nadchne i vaše kočky. Možná pak budou chtít, abyste si s nimi všechny ty rozmanité věci, které uvidíte na obrazovce či monitoru počítače, vyzkoušeli.

Dokument Kočičí lidé bude na Netflixu dostupný od 7. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.