V kanadském romantickém filmu Colors of Love se mladá knihovnice zamiluje do nepřítele

Eva Lenská
Foto: Netflix

Máte-li chuť na porci nenáročné romantiky, u které si odpočinete, dejte šanci kanadskému romantickému filmu Barvy lásky (Colors of Love). Zavede vás do daleké Montany a seznámí se sympatickou knihovnicí, která nečeká, že jí osud přihraje do cesty lásku.

Taylor Harris (Jessica Lowndes) přijde o práci knihovnice, kterou milovala. Když už neví kudy kam, její bratr Craig ji pozve rodného městečka Forest Ridge v Montaně, aby strávila čas s rodinou a také byla svědkem velkolepého plesu, který se koná v hotelu Graff.

Mladá žena se tedy vydá na cestu, jenže se jí porouchá auto. Právě tehdy potká Joela Sheenana (Chad Michael Murray), developera, jenž chce zrenovovat hotel jejího bratra, který je starý sto let a má nárok na status památky. Taylor se ho snaží zachránit, ale nepřítel je příliš okouzlující.

Snímek natočený podle románu Jane Porter režíroval Bradley Walsh. Zajímavé je, že Jessica Lowndes a Chad Michael Murray si spolu zahráli už ve třech filmech. Dva z nich najdete na Netflixu. Jsou to vánoční snímky Vánoce v Angel Falls a Vánoční setkání.

Romantiku v Montaně si budete moci na Netflixu vychutnat už 1. února.

Zdroj: ČSFD, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.