Netflix oznámil datum premiéry 2. řady Srdcerváčů. Po coming outu čeká nový pár střet s majetnickým bývalým

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Netflix právě udělal obrovskou radost fanouškům seriálu Srdcerváči (Heartstopper), jehož první řada dosahuje na ČSFD v hodnocení krásných 82 %. Na co se v pokračování mohou diváci těšit? A bude i třetí?

V dubnu loňského roku na Netflix vstoupil seriál Srdcerváči, který se krátce po uvedení stal celosvětovým hitem. Netrvalo dlouho a streamovací platforma vydala oficiální prohlášení, prostřednictvím kterého oznámila, že se diváci nedočkají pouze jedné nové řady, ale rovnou dvou. Sama britská autorka Alice Oseman, podle jejíchž grafických románů byla první řada natočena, novinku potvrdila.

Natáčení, které započalo v září, bylo úspěšně dokončeno v prosinci. Autorka se o radostnou zprávu podělila s fanoušky na svém instagramovém profilu, kde zveřejnila fotografii s představiteli hlavních postav. V tomto případě naštěstí nedošlo ke změně obsazení, a tak v čele Srdcerváčů opět stanou Kit Connor jako Nick a Joe Locke jako Charlie.

Nickovi a Charliemu po zveřejnění vztahu budou v pokračování oporou jejich nejlepší přátelé Elle (Yasmin Finney), Tao (William Gao), Tara (Corinna Brown), Darcy (Kizzy Edgell) a Isaac (Tobie Donovan).

V první řadě mohli diváci sledovat, jak přemýšlivý Charlie, který je občas nervák a netají se tím, že je gay, naváže vztah s Nickem, veselým hráčem ragby. Vše začalo tím, že během navštěvování stejné střední školy skončili v jedné lavici, díky čemuž museli brát v potaz přítomnost toho druhého. Ačkoliv si Charlie zprvu myslel, že u Nicka nemá šanci, láska dokáže čas od času překvapit.

Je velice pravděpodobné, že druhá řada započne přesně tam, kde skončila ta první. Nick se konečně přiznal své matce (Olivia Colman) a je připraven nazvat Charlieho svým přítelem. Je však otázkou, jak na tuto zprávu zareaguje zbytek školy. Už teď je jasné, že z toho rozhodně nebude mít radost Ben, tak trochu Charlieho bývalý. I když si to odmítá přiznat, vybudoval si k Charliemu majetnický vztah, který akorát vybublává na povrch.

Fanoušci grafických románů vědí, že se v pokračování vydá parta přátel na školní výlet do Paříže.

Druhá řada vstoupí na Netflix 3. srpna.


Zdroj: Digital Spy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.