Hvězdy Emily v Paříži vyrazily na akci do Los Angels. Lily Collins zářila v elegantním kostýmku

Foto: Netflix

Hvězdy seriálu Emily v Paříži se zúčastnily nedělního panelu Paley Festu 2022, který se konal v Los Angeles. Nechyběla Lily Collins, její seriálové kamarádky ani seriáloví milenci.

Třiatřicetiletá kráska Lily Collins, která hraje v seriálu Emily v Paříži hlavní roli, ohromila přítomné v modrém blejzru a sukni. Pod sakem pak měla top hnědé barvy s hlubokým výstřihem, který ladil k lodičkám.

Nechyběla Camille Razat alias Camille. Hvězda Netflixu na sobě na červeném koberci měla černý komplet, který sestával z plisované halenky a kalhot s mírně rozšířenýma nohavicemi. Celek doplnila červeno-hnědou kabelkou. Francouzská herečka dodala svému looku šmrnc černě ohraničenýma očima.

Trio pak uzavřela Ashley Park, která v seriálu hraje zpěvačku Mindy Chen. Ta se rozhodla pro zábavný vzhled s jasně žlutým dvoudílným outfitem. Top byl bez rukávů s rolákem u krku, zatímco sukně měla vysoký pas a byla zakončená lemem s třásněmi. Herečka v tomto kompletu předvedla své dokonale ploché břicho.

Na akci nechybělo ani mužské zastoupení z Emily v Paříži. O to se postarali Emilin nápadník z druhé řady seriálu Lucien Laviscount alias Alfie a Lucas Bravo alias Gabriel.

Ve zcela bílém outfitu vypadal Lucien pohledně. Oblékl bílé strukturované kalhoty a přes rolák přehodil bílý bomber. Krk mu zdobil náhrdelník s jemným přívěskem.

Lucas Bravo oblékl košili ve vojensky zelené barvě, kterou zapnul až ke krku. K ní zvolil klasické černé kalhoty a boty. Zkrátka pohodový outfit, který ani zřejmě moc neřešil.

Seriál Emily v Paříži bude mít mimochodem další dvě řady. Herečky Lily Collins a Ashley Park to dnes potvrdily na svém instagramových stories. V neděli na závěrečném večeru Paley Festu Netflix prozradil, že natáčení třetí řady začne letos v létě. Na základě těchto podrobností se dá předpokládat, že se třetí řada seriálu objeví na našich obrazovkách buď na konci roku 2022, nebo na začátku roku 2023. Do třetí série byl také potvrzen herec Lucien Laviscount, který hraje Alfieho.

Zdroje: Instagram, Daily Mail

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.