Gwyneth Paltrow radí jak na anální nebo tantrický sex. Na Netflixu o sexu chystá dokonce pořad

Foto: Adam Rose/Netflix

Dnes slaví 49. narozeniny oscarová herečka a hvězda Marvelu Gwyneth Paltrow. Pojďme se společně podívat na zajímavá fakta z jejího života. Věděli jste například, že vydala knihu o sexu a chystá i nový pořad na toto téma na Netflixu?

Kmotr

Kmotrem Gwyneth Paltrow je uznávaný režisér Steven Spielberg.

Partneři

Gwyneth Paltrow chodila s mnoha slavnými muži. Patří mezi ně například Brad Pitt, Ben Affleck nebo zpěvák skupiny Coldplay, Chris Martin. S posledním jmenovaným měla v roce 2003 svatbu a mají spolu dvě děti – Apple and Mosese. Pár se však v roce 2016 rozešel. O dva roky později se herečka vdala podruhé. Vzala si režiséra a scénáristu Brada Falchuka.

Foto: Nicole Rivelli / Netflix

Slavná sousedka

Paltrow má byt ve čtvrti Tribeca v New Yorku. Shodou okolností jde o stejný bytový dům, ve kterém žije Meryl Streep.

Španělsko

Jako teenager trávila Gwyneth Paltrow čas v Talavera de la Reina ve španělském Toledu. Díky tomu mluví plynně španělsky. V roce 2003 byla jmenována „adoptivní dcerou“ Talavera de la Reina.

Schopná kuchařka

Ráda vaří a dokonce se stala autorkou dvou kuchařek. Také je blízkou přítelkyní šéfkuchaře celebrit, Maria Bataliho.

Foto: Walt Disney Pictures / Zade Rosenthal (Iron Man 3)

Židovsko-křesťanská víra

Vyrostla mezi židovskými i křesťanskými tradicemi. Otec byl žid a matka křesťanka. Její bratr měl ve 13 letech dokonce obřad bar micva.

Společnost

V roce 2008 spustila vlastní lifestylový web GOOP. Zabývá se mnoha tématy jako jsou například krása nebo jídlo. Pod společností GOOP také prodává své šperky a další produkty.

Poporodní deprese

Poté, co na svět v roce 2006 přivedla syna, trpěla vážnou poporodní depresí.

Anální sex

Gwyneth Paltrow má ráda anální sex. Na svém webu GOOP se o něm pořádně rozpovídala a radí, jak si ho dobře užít, co je k němu potřeba a na co si dát pozor. „Jestli vás anál vzrušuje, rozhodně nejste sami,“ píše hollywoodská hvězda.

Sexuální rádce

Herečka dokonce vydala The Sex Issue, kam vpravila všechny své znalosti a postřehy na téma sex. Svým čtenářům radí, jak na tantrický sex, na švédskou trojku, anální sex, BDSM praktiky či jakou rozkoš nabízejí erotické hračky. Podtitulek knihy zní: Vše, co jste vždycky chtěli vědět o sexualitě, svádění a touze.  

Sex, Love & Goop

Dne 21. října bude mít na Netflixu premiéru nový pořad Gwyneth Paltrow nazvaný Sex, Love & Goop. Má jít o odvážnou sérií, jejímž cílem je demystifikovat sex a dostat se k jeho jádru. Důležitější než zda a jak často to děláte, je to, zda jste schopni dosáhnout skutečné intimity a jste ochotni odhalit svou zranitelnost svému partnerovi.

Gwyneth Paltrow můžete na Netflixu vidět například v:

  • Goop Lab s Gwyneth Paltrow
  • Krevní pouto
  • Talentovaný pan Ripley
  • Politik
  • Sedm
  • Nákaza

Zdroje: Goop, Work and Money, Factinate, Yaay, Useless Daily, žena-in, Aha Online

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.