Hvězda sexu ve městě Kim Cattrall na akci Harper’s Bazaar překvapila v odvážných mini šatech. Jenna Ortega zase v průhledných

Foto: Amanda Matlovich/Netflix, Netflix (koláž)

Poslední dny jsou plné předávání nejrůznějších cen významným ženám. Zatímco hvězda Stranger Things Millie Bobby Brown se stala globální ženou roku na Glamour Women of the Year, Jenna Ortega se v úterý v Londýně zúčastnila udílení cen Harper’s Bazaar Women of the Year, odkud si odnesla cenu Breakthrough. Dorazila také hvězda Sexu ve městě Kim Cattrall nebo Emilia Clarke a Naomi Watts.

Jednadvacetiletá hvězda seriálu Wednesday, která aktuálně zdobí obálku Harper’s Bazaar pro prosincové/lednové vydání, byla na předávání cen Harper’s Bazaar Women of the Year také oceněna cenou Breakthrough.

Je nepochybně jednou z největších hvězd posledních let a bere toto odvětví útokem již od svého debutu na Netflixu v seriálu Tima Burtona Wednesday. Kromě toho se také rychle stala miláčkem módního světa.

Seděla v první řadě na nejvíce hvězdně obsazených přehlídkách pařížského týdne módy, prošla se po ikonickém červeném koberci Met Gala, dokonce dvakrát, a stála v čele velkých reklamních kampaní pro Adidas a Dior.

ČTĚTE VÍCE: MET GALA 2023: JENNA ORTEGA SVÝMI ŠATY VZDALA HOLD WEDNESDAY, JENNIFER LOPEZ ZASE ODHALILA HRUĎ

Outfit, ve kterém dorazila na Harper’s Bazaar Women of the Year, byl však totální odchylkou od jejího obvyklého stylu, který často obsahuje černé svérázné kousky a gotické prvky. Jenna Ortega na sobě měla průsvitné zlaté šaty, ze kterých byl však většinu času vidět jen jejich spodní okraj. Překrýval je totiž hnědo-zlatý vzorovaný kabátu. Když ho však herečka v některých chvílích rozevřela, mohli přítomní odvážné šaty spatřit. Pod nimi měla Jenna tělové spodní prádlo.

Celý outfit, který pochází z dílny Christiana Diora, mladá herečka doplnila zlatými botami, které však byly pod dlouhými šaty stěží vidět, a vzorovanou kabelku obdélníkového tvaru. Na prstech pak měla několik prstenů a kolem krku jiskřivý chocker.

Slavnostního večera se kromě ní zúčastnily i další slavné ženy včetně hvězdy Sexu ve městě Kim Cattrall nebo Emilia Clarke a Naomi Watts. První jmenovaná okouzlila ve flitrových minišatech Balmain s výraznými rameny. Ve svých 67 letech vypadala naprosto šik. Na akci ji doprovodil přítel Russell Thomas (53).

TAKÉ JSME PSALI: VYHROCENÁ KÝČOVITÁ NOVINKA NETFLIXU JE ŠPATNOU PARODIÍ NA ĎÁBEL NOSÍ PRADU S HVĚZDOU SEXU VE MĚSTĚ V HLAVNÍ ROLI

Zdroje: Harper’s Bazaar Women of the Year, Harper’s Bazaar

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.