Kdo je nejlepší influencer? Nová reality show Netflixu proti sobě postaví hvězdy s miliony sledujících

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Co jsou lidé ochotní udělat pro slávu? Internetové celebrity v novém pořadu otestují, kdo dokáže nejvíc zaujmout diváky. Bude mezi nimi tiktokerka, populární herec, tanečnice, trenérka fitness nebo skupina komiků? Jaký je recept na slávu a celosvětovou popularitu v době sociálních médií?

The Influencer (Influenceři) je připravovaná reality show, kde se proti sobě utká 77 nejznámějších influencerů Jižní Koreje, kteří mají dohromady neuvěřitelných 120 milionů odběratelů a sledujících po celém světě.

V obsazení se objeví například legendární herec, fitness instruktorka, komici, drag queen, tanečnice, make-up umělkyně nebo cestovatel. Skupina influencerů byla vybrána napříč generacemi od těch, kteří začínali v době bez sociálních médií po Gen Z. Znát je můžeme ze sítí, jako jsou Youtube, TikTok, Instagram nebo AfreecaTV. Budou si však spolu rozumět?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KAM SE HRABE ČESKÝ SURVIVOR. NOVÉ FYZICKY NÁROČNÉ SHOW NESAHÁ ANI PO KOTNÍKY A DIVÁCI JI MILUJÍ

V show se objeví například tiktokerka a zpěvačka s neuvěřitelnými 27,5 miliony odběratelů Sia Jiwoo, populární herec s dlouhou kariérou (například kultovní seriál You’re Beautiful nebo mentor v Produce 101) Jang Geunseok, talentovaná makeupartistka s 2,23 miliony odběratelů Risabae nebo influencer Pani Bottle věnující se natáčení jeho cest po světě.

„Je zajímavé shromáždit influencery s rozdílnými algoritmy na jednom místě. Od slavných tvůrců první generace až po tiktokery s obřími globálními fanouškovskými základnami, hvězdy budou čelit různým výzvám, aby získali titul Nejlepší influencer,vysvětlil producent reality show Lee Jaeseok.

ČTĚTE TAKÉ: CO JE HORŠÍ NEŽ LIKE HOUSE PLNÝ MLADÝCH INFLUENCERŮ? ROZHODNĚ HYPE HOUSE

Různorodá sestava dostane úkoly, které otestují jejich schopnost zaujmout publikum a udělat vše pro zhlédnutí a virál. Každý z nich má jedinečnou osobnost a jiné zaměření, takže je určitě na co se těšit.

„Pro influencera je zásadní přitáhnout pozornost diváků. To, co odlišuje naši reality show od ostatních, je skutečnost, že je každý účastník úplně jiný. Bude fascinující sledovat, jakou budou mít strategii pro to, aby vyhráli,“ doplnil produkční tým.

Reality show dorazí na Netflix už 6. srpna.

Zdroje: Netflix, Youtube trailer, What’s on Netflix,

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.