Omrzel vás už Love Island? Pusťte si na Netflixu novou seznamovací reality show IRL: In Real Love

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Ve světě sociálních sítí je nyní až nemožné navázat seriózní kontakt v reálném životě. Čtveřice atraktivních singles se sejde, aby si vyzkoušela, zda jejich láska obstojí i mimo internet. Povede se jim udržet si vztah i v reálu nebo zůstanou radši online?

Čtveřice sexy mladých, atraktivních lidí se vydá na sérii online i offline randíček, aby našla své vyvolené. Povede se jim to však ve světě technologií, které nás obklopují, nebo se vrátí k tradičnímu seznamování?

Formát sociálního experimentu je stejný – sexy ženy a muži, velká vila, spousta luxusu a hlavně moře dramat. Jestli vás omrzely pořady jako Love Island, Too Hot To Handle nebo Singles Inferno, tato nová show je dá se říci směsicí těch kultovních, ale nabízí i něco nového.

Žhaví singles se vydají na rande online, ale i offline a pokusí se najít lásku svého života. Kde však objeví nejsilnější pouto? Pro ty z nás, kteří holdují sítím jako Tinder, Badoo nebo Hinge, může být zajímavé sledovat, jaký vliv internetové seznamky na randění vlastně mají.

Pořadem nás provede sympatická dvojice Rannvijay Singha a Gauahar Khan.

Všech deset epizod první řady In Real Love je nyní dostupných na Netflixu!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.