Hvězda populární reality show oznámila smutnou novinu. V šestadvaceti letech má rakovinu

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Mladá tvář úspěšné reality show Too Hot to Handle na TikToku šokovala fanoušky. Australský mladík Harry Jowsey ve videu informoval, že mu lékaři diagnostikovali rakovinu kůže, a rozhodl se proto mezi ostatní šířit osvětu. „Nikdy nevíte,“ vysvětlil svým sledujícím.

Milovníci žánru reality show si nejspíš dobře pamatují na rok 2020 a první sérii Too Hot to Handle. Pořad, v němž se parta mladých, krásných a nezadaných lidí sejde na rajském pobřeží mexického poloostrova a soutěží o sto tisíc dolarů, zaznamenal velký úspěch. Oblíbili si také některé ikonické účastníky, jichž bylo v debutové řadě hned několik.

Mezi profláknuté tváře se bez pochyby zapsal krasavec Harry Jowsey, který v pořadu utvořil kontroverzní pár s Francescou Farago. V současnosti šestadvacetiletý Australan se s fanoušky nedávno podělil se smutnou zprávou. „Ahoj, kamarádi. Neříká se mi to lehko, ale minulý týden jsem byl u dermatologa, abych si nechal zkontrolovat znaménka a našli mi rakovinu,“ oznámil ve videu na svém tiktokovém profilu.

PSALI JSME: CELEBRITY, KTERÉ BOJOVALY S RAKOVINOU A PORAZILY JI

@harryjowsey

Please wear sunscreen ☀️

♬ original sound – Harry Jowsey

Mladý influencer se s informací podělil, aby motivoval ostatní ke větší zodpovědnosti a opatrnosti. „Bude to všechno v pořádku, já budu v pořádku. Ale chtěl jsem vás tímhle postem varovat, že léto už je za rohem. Mažte se opalovacím krémem,“ dodal. Znaménko měl na rameni delší dobu, ale o tom, že by mohlo být nebezpečné, neměl vůbec tušení. Jaký typ rakoviny má či jakou léčbu podstoupí ale neuvedl.

Jowseyho na TikToku sleduje pět milionů uživatelů, jejichž srdce si získal nejen v Too Hot to Handle, ale také v americkém pořadu Dancing With The Stars v roce 2023. „Jestli jste pihovatá žabka jako já, běžte se nechat zkontrolovat, protože nikdy nevíte,“ vzkázal na konec svým fanouškům.

Zdroje: TikTok, Tudum, ČSFD, BBC

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.