Co se stane, když se spojí Squid Game a Too Hot To Handle? To vám Netflix ukáže ve své nové show

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Atraktivní mladé hvězdičky, které již můžeme znát ze seznamovacích show Netflixu, se opět sjíždí do tropického ráje. Skupinka se mezi sebou opět pokusí utvořit dokonalý pár. Neobejde se to samozřejmě bez konfliktů a žhavých momentů.

Minulý rok na Valentýna nám Netflix jako dáreček nadělil show plnou singles, kteří nemají štěstí v lásce. Geniální nápad, dát dohromady hvězdy ze seznamovacích reality show jako Too Hot To Handle, Láska je slepá (Love Is Blind), The Circle nebo Agent (The Mole) nabídl druhou šanci těm méně úspěšným.

V Perfect Match (Jako Ulití) se prostřednictvím řady výzev a párování moderátor Nick Lachey pokusil dát dohromady dvojice, tentokrát bez zákazu sexu nebo jiného bizarního pravidla. Vzhledem k dobré sledovanosti se Netflix rozhodl natočit novou sezónu a dát příležitost dalším zlomeným srdcím nebo nenapravitelným sukničkářům.

Pravidla zůstanou stejná. Náhodné dvojice se rozřadí podle kompatibility a ta vítězná bude moci měnit či oddělit páry nebo do vily pozvat novou osobu, aby ostatním hráčům zamíchali karty. Níže se můžeme podívat na zbrusu nový trailer.

ČTĚTE TAKÉ: UŽ VÁS NEBAVÍ UFŇUKANÝ ČESKÝ SURVIVOR? TĚCHTO 5 DRSNÝCH REALITY SHOW VÁM SPRAVÍ CHUŤ

Tentokrát se tedy můžeme těšit na novou skupinu hvězdiček, ke kterým přibyli i jednotlivci z pořadů Ultimátum, Dated and Related nebo Squid Game: The Challenge.

Do slunné vily se tentokrát podívají Christine, Elys, Harry, Nigel, Stevan, Holly, Brittan a Dominique z Too Hot to Handle 5, Alara, Melinda, Kaz a Chris z Dated&Related, Bryton ze Squid Game: The Challenge, Dom z The Mole, Izzy, Trevor, Micah a Jessica z Love Is Blind, Jake z The Ultimatum, Justin ze Surviving Paradise, Tolú z The Trust a Xanthi z The Circle.

Najdou si „nejatraktivnější jedinci na planetě“ konečně svůj protějšek? Pravděpodobně můžeme opět očekávat vzájemné párování se, stále příchozí nové kousky, spoustu dramatu a třeba i nalezení dokonalého páru.

Na Perfect Match se můžeme těšit od 7. června, kdy vyjde prvních šest epizod. O týden později, 14. června, vyjdou tři následující díly a finále se bude konat 21. června. Dohromady tedy bude zveřejněno deset epizod letních románků.

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.